Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ η απόλυτη ισοβαθμία!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ η απόλυτη ισοβαθμία!
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός… όπως προτιμάτε είναι συγκάτοικοι με μια απίστευτη ισοβαθμία με την ΕΣΑΠ να ξεκαθαρίζει και επίσημα το τι μέλλει γενέσθαι στον πίνακα αλλά και στη συνέχεια!

Μετά τη κατάσταση που διαμορφώθηκε στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και με δεδομένο πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμοι στα πέντε κριτήρια που θέτει η προκήρυξη η ΕΣΑΠ ανακοινώνει:

Η βαθμολογική κατάταξη θα αναγράφεται με αλφαβική σειρά των ομάδων. Εάν δεν αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων μέχρι και την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής θα γίνει μπαράζ σε ουδέτερη έδρα για να κριθεί η πρώτη ομάδα της κανονικής περίοδου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπο της ΕΣΑΠ αναφέρει:

“Μετά τη κατάσταση που διαμορφώθηκε στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και με δεδομένο πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμοι στα πέντε κριτήρια που θέτει η προκήρυξη η ΕΣΑΠ ανακοινώνει:

Η βαθμολογική κατάταξη θα αναγράφεται με αλφαβική σειρά των ομάδων. Εάν δεν αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων μέχρι και την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής θα γίνει μπαράζ σε ουδέτερη έδρα για να κριθεί η πρώτη ομάδα της κανονικής περίοδου”.

Ισόβαθμοι σε όλαΟι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και εκτός από τη συνολική βαθμολογία έχουν από τρεις βαθμούς στους μεταξύ τους αγώνες (2-3 είχε νικήσει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη), ίδια σετ στους μεταξύ τους αγώνες (5-5), ίδιους πόντους στους μεταξύ τους αγώνες (228-228) και ίδιο αριθμό νικών στο πρωτάθλημα (15-15).Λέτε να πάμε σε… μπαράζ;! Πάντως εδώ στο Volleyplanet είχαμε τη διαίσθηση πριν το ντέρμπι!