Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Με ανανέωση Τζουλιάνι άνοιξαν οι ανακοινώσεις στο βόλεϊ αντρών

Ολυμπιακός: Με ανανέωση Τζουλιάνι άνοιξαν οι ανακοινώσεις στο βόλεϊ αντρών

Ο χορός των ανακοινώσεων για το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε από τον “καπετάνιο” της ομάδας, τον Ιταλό τεχνικό Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με στόχο όχι μόνο να κερδίσει τίτλους αλλά και να χτίσει κάτι για το μέλλον.

Το Δελτίο Τύπου των Πειραιωτών αναφέρει:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο olympiacossfp.gr «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα, γιατί σε αυτόν τον σύλλογο βρήκα κοινούς στόχους και την επιθυμία να δουλέψω, να κερδίσω και να χτίσω κάτι για το μέλλον. Εκτός από αυτό, σημαντικό ήταν το συναίσθημα που δημιουργήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω εδώ. Σύντομα, θα είμαι στην Αθήνα, για να οργανώσω όλες τις λεπτομέρειες με το επιτελείο μου, ώστε να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».