ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Part II

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Part II

Πρόωρο τελικό ανέδειξε η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κληρώθηκαν μεταξύ τους στον Β ημιτελικό της διοργάνωσης και ετοιμάζονται για μια νέα συναρπαστική αναμέτρηση. Τυχεροί της κλήρωσης Παναθηναϊκός και Κηφισιά που θα κοντραριστούν για μια θέση στον μεγάλο τελικό…

Συναρπαστικά παιχνίδια και πλούσιο θέαμα υπόσχεται το Final 4 του Κυπέλλου ανδρών μετά την κλήρωση των ημιτελικών που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ παρουσία των εκπροσώπων των 4 φιναλίστ αλλά και του προέδρου της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Μια κλήρωση που χαμογέλασε σε “πράσινους” και “κυανόλευκους” και έκλεισε “πονηρά” το μάτι σε “ερυθρόλευκους” και “ασπρόμαυρους”.

Μετά τα παιχνίδια της τύχης, τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης που προέκυψαν είναι :

Παναθηναϊκός – Κηφισιά

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Δύο δυνατά παιχνίδια με τον Β ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει επάνω του τα φώτα της προβολής…

Μαυρομάτης : “Διοργάνωση χωρίς εξωγενή προβλήματα”

Ο πρόεδρος της Ελληνικός Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων στην κλήρωση δήλωσε “Είναι δύσκολη η συγκυρία για την πατρίδα μας και παρ’ όλα αυτά ο αθλητισμός που είναι μια από τις διεξόδους μας πρέπει να φροντίσουμε να τον θωρακίσουμε για να μην έχουμε προβλήματα σαν αυτά που έχουνε υπάρξει κατά το παρελθόν πολλές φορές.

Νομίζω με την συνεργασία των 4ρων φιναλίστ και των Αρχών θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε για μια ακόμη φορά και αυτός είναι ο στόχος της ΕΟΠΕ μια διοργάνωση χωρίς εξωγενή προβλήματα.

Μια διοργάνωση όπου και οι 4 ομάδες από τις καλύτερες του ελληνικού βόλεϊ θα συναντηθούν στο γήπεδο και θα λύσουν τις “διαφορές” τους εντός των 9×18 μέτρων και μόνο. Η ευχή αυτή πρέπει να είναι και ο στόχος όλων μας σε αυτή τη προσπάθεια”.