Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Βερόνα στην «Πόλη του Φωτός»

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Βερόνα στην «Πόλη του Φωτός»

Στη μάχη της διάκρισης σε ένα άκρως ανταγωνιστικό διεθνές τουρνουά στο Παρίσι ρίχνεται από το βράδυ της Παρασκευής  η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, που στις 21.30 θα βρεθεί αντιμέτωπος στην πρεμιέρα με την ιταλική Βερόνα. Το Σάββατο (5/10) θα διεξαχθούν ο τελικός και ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 στο τουρνουά, που συμμετέχουν επίσης η οικοδέπσοινα Παρί και η “γειτόνισσα” Ναντ.

«Η ομάδα ξεκίνησε με πλήρη σύνθεση την περίοδο της προετοιμασίας πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που ξεκίνησαν από τις 2 Σεπτεμβρίου έκαναν πολύ καλή δουλειά και προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτήν τη στιγμή και να είμαστε καλά» δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

 «Οι διεθνείς που ήρθαν από τις εθνικές ομάδες σε μια διαφορετική στιγμή της προετοιμασίας, βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μαζί στην ίδια ταχύτητα. Στο Παρίσι θα παίξουμε κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου και θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας μας. Είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε τέτοιου είδους τουρνουά πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων» πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

18.30 Παρί Βόλεϊ-Ναντ

21.30 Oλυμπιακός-Βερόνα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

17.30 Μικρός Τελικός

20.30 Τελικός

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...