ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός – Σαντορίνη : Ο πολυνίκης και η… «πρωτάρα»

Ολυμπιακός – Σαντορίνη : Ο πολυνίκης και η… «πρωτάρα»

Ολυμπιακός και Σαντορίνη διεκδικούν τον πρώτο φετινό τίτλο στις Σέρρες με τον 21ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς οι «ερυθρόλευκες» ψάχνουν το 9ο συνεχόμενο τρόπαιο της ιστορίας τους, ενώ οι «κυανόλευκες» των Κυκλάδων στην «παρθενική» τους συμμετοχή σε τελικό θα επιδιώξουν την υπέρβαση.

Οι Σέρρες βγάζουν Κυπελλούχο και οι δύο διεκδικητές του τίτλου δηλώνουν αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία.

Ο τελικός του φετινού Final 4 έχει φαβορί, αουτσαϊντερ και υπόσχεται πλούσιο θέαμα σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση 8 συνεχόμενων Κυπέλλων αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα διευρύνει το ρεκόρ του, απέναντι στην Σαντορίνη που βρίσκεται για πρώτη φορά στον τελικό, είναι το μεγάλο αουτσαϊντερ αλλά είναι έτοιμη να κυνηγήσει το όνειρο…

Οι «ερυθρόλευκες» παρά την απουσία της Σάσια Χίπε φρόντισαν απέναντι στην ΑΕΚ να εξασφαλίσουν εύκολα την πρόκριση στον τελικό και να βάλουν πλώρη για το 9ο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Ένας τελικός ιδιαίτερος τόσο για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, όσο και την Στέλλα Χριστοδούλου που κυνηγάνε τα δικά τους ρεκόρ. Σε περίπτωση νίκης η διεθνής πασαδόρος και αρχηγός του Ολυμπιακού θα «πιάσει» την Ρούξι Ντουμιτρέσκου στους 8 τίτλους, ενώ ο Σέρβος τεχνικός με 4 Κύπελλα θα βρεθεί στην ίδια θέση με τους πολυνίκες του θεσμού Δημήτρη Μπαχράμη και Γιάννη Νικολάκη.

Από την άλλη πλευρά η Σαντορίνη με τον…. «αέρα» και τον ενθουσιασμό της πρωτάρας θέλει να γράψει στις Σέρρες «χρυσές» σελίδες δόξας.

Η ανατροπή νίκης επί του Πανναξικού σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στην ομάδα που με ψυχολογία στα ύψη είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα  στο ραντεβού της με την ιστορία.

Παρά την κούραση από τον χθεσινό ημιτελικό οι «κυανόλευκες» δηλώνουν αποφασισμένες να ζήσουν την στιγμή και την «μαγεία» του τελικού και παράλληλα να είναι ανταγωνιστικές για  κάνουν την υπέρβαση και να επιστρέψουν στο νησί με το βαρύτιμο τρόπαιο.