DARK ROOM

Όλο το καμπιονάτο στα… πόδια της (φωτό)

Όλο το καμπιονάτο στα… πόδια της (φωτό)

Η 28χρονη σέξι βολεϊμπολίστρια της Πιατσέντζα, Βερόνικα Αντζελόνι, αλλάζει τους άνδρες όπως τις… μπαλιές στο φιλέ, ωστόσο δείχνει σαφή προτίμηση σε αυτούς  που έχουν ταλέντο να… σχίζουν  δίχτυα!

Veronica-Angeloni-Versilia

Την γνωρίσαμε για πρώτη φορά στις αρχές του 2011, όταν τα σενάρια των ΜΜΕ της χώρας οργίαζαν για ένα πολυ ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα στην όμορφη τότε μαέστρο της Περούτζια και του άσους της Γιουβέντους, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που δεν είχε μείνει μόνο στην ανταλλαγή παθιασμένων sms και λουλουδιών.

veronica3_angeloni

Το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς εμφανίστηκε ξάφνου ως το νέο “αμόρε” στο πλευρό του Ιταλού σουπερστάρ, Κριστιάν Βιέρι.

Το όμορφο ζευγάρι, πρωταγωνίστησε αρκετό καιρό στις σελίδες των κουτσομπολίστικων περιοδικών, με ‘ζουμερές” φωτό που έδειχναν τον “Μπόμπο” επί ξηράς και… θαλάσης, να απολαμβάνει τα κάλλη  της “καυτής”  Αντζελίνα.

bobo-vieri-veronica-angeloni-mare

Επειδή όμως, ως γνωστόν, μόνο οι κύκνοι μένουν μαζί μεχρι να φύγουν από τουτό το μάταιο κόσμο, ακολούθησε ένα ακόμη “love story” της Αντζελίνα, με το “άτακτο” παιδί των γηπέδων, Μάριο Μπαλοτέλι.

cms_angeloni_ river_Veronica

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που συνοδεύονταν από τα αδιάψευστα πειστήρια των… μετρ τους είδους, “παπαράτσι” η όμορφη βολεϊμπολίστρια, είχε ένα έντονο φλερτ με τον “Σούπερ Μάριο” με τον οποίο  “συνελλήφθησαν”, παρουσία κι άλλης παρέας, μεταξύ των οποίων και ο “βάρδος του έρωτα”, Αντρέα Μποτσέλι σε ειδυλλιακή παραλία της Σαρδηνίας.

angeloni_balloteli

Πρόσφατα πάντως η όμορφη ακραία, που φήμες των ιταλικών MME την εμπλέκουν παλιότερα και σε έρωτες με άλλους βιρτουόζους της μπάλας, όπως οι Αντριάνο, Έμερσον, Ιμπραίμοβιτς και Κοράντι φαίνεται πως έχει “κλέψει την καρδιά” του 35χρονου Αργεντίνου χαφ της Τζένοα, που είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα.

Angeloni_Santana

Τα παιδιά πάντως στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε fashion show του Μιλάνο έδειχναν πολύ ερωτευμένα και δεν ξεκόλλησαν στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου. Αντε παιδιά, και ο τελευταίος να κλείσει τα… αποδυτήρια!

Foto-Veronica-Angeloni-5-Beach-2014