Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά στην ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις και πλέον ο Μανώλης Ρουμελιώτης θα μπορέσει να καταστρώσει την συνέχεια της προετοιμασίας επικεντρώνοντας διαφορετικά τα πλάνα του σε κάθε αθλήτρια.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο στάδιο των εργομετρικών εξετάσεων στο κέντρο Φυσικοθεραπείας Θεραπευτικής Γυμναστικής και Λειτουργικής Αποκατάστασης «Βιοκίνηση».

Οι εξετάσεις και τα τεστ έγιναν υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου Φυσικοθεραπευτή της ομάδας Σταύρου Τόιλου και του συνεργάτη του Κωνσταντίνου Ψαρογιώργου και πλέον ο Μανώλης Ρουμελιώτης θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματά τους προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει ανάλογα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα μπορέσει να επικεντρωθεί αναλυτικότερα στην μετέπειτα προετοιμασία βγάζοντας το πρόγραμμα ασκήσεων προσαρμοσμένο ανάλογα στις ανάγκες της κάθε αθλήτριας προκειμένου να τις προφυλάξει και να αποφύγει τυχών τραυματισμούς.

Μάλιστα τις σχετικές εξετάσεις αναμένεται να κάνει σε δύο περίπου εβδομάδες και η Ιωάννα Κατσαντώνη για να καθοριστεί επακριβώς ο χρόνος της επιστροφής της στους αγωνιστικούς χώρους.