Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλος ο ΠΑΟΚ μαζί

Όλος ο ΠΑΟΚ μαζί

Παρουσία πολλών παικτών του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε ο πρώτος τελικός της Α1 στο Paok Sports Arena καθώς μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Κλάους Αθανασιάδης, Πάμπλο Γκαρσία, Ευθήμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, αλλά και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Κώστας Ιωσιφίδης.

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και στον τελικό με τους Πειραιώτες το παρών στην Πυλαία έδωσαν αρκετοί παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πρώτοι στο Paok Sports Arena έφθασαν οι Ευθύμης Κουλούρης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ από νωρίς στην Πυλαία βρέθηκε και ο γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Κώστας Ιωσιφίδης.

Λίγο αργότερα στο γήπεδο μπήκαν και ο Κλάους Αθανασιάδης που έδειξε να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα των 8000 «ασπρόμαυρων» φιλάθλων, ενώ στις εξέδρες της Πυλαίας ήταν και ο Πάμπλο Γκαρσία που γνώρισε την αποθέωση και άκουσε το όνομά του σε σύνθημα.

Σε όλους τους παραπάνω αν προσθέσει κανείς και τον γιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος , που παρά την ονομαστική του εορτή δεν έχασε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δείχνοντας πως είναι από τους πλέον φανατικού της ομάδας βόλεϊ.

palataki2

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...