LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Α’ Όμιλος: Γιορτή στην Ορεστιάδα

Α’ Όμιλος: Γιορτή στην Ορεστιάδα
Με τους αγώνες της Α΄ φάσης του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής περίοδου και στον Α’ Όμιλο η οικοδέσποινα και πρωτάρα στο θεσμό Ορεστιάδα επιθυμεί να γιορτάσει το come back της στα μεγάλα σαλόνια με ιδιαίτερο τρόπο.
Στον Α’ όμιλο εκτός από την Ορεστιάδα,  συμμετέχει η  ΑΕΚ ως κάτοχος του τίτλου δηλώνει ανοικτά το στόχο της διατήρησης των  κεκτημένων σε αντίθεση με την περυσινή δευτεραθλήτρια ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί τη διοργάνωση για να βελτιωθεί σε μέγιστο βαθμό προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Ελγκέτα: «Έχουμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε στο Final-4».
«Περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή…. Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι ο Εθνικός είναι έμπειρη ομάδα ενώ η Ορεστιάδα έχει τον ενθουσιασμό που έχουν όλες οι ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα και πρόσθεσε: «Περιμένω ότι θα είναι δυο δυνατά παιχνίδια και για να τα κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση. Το γεγονός ότι είμαστε η ομάδα που κατέχει τον τίτλο δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στις άλλες να θέλουν να μας νικήσουν. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε στο Final-4».
Μουστακίδης: «Να ανεβάζει η ομάδα στροφές ενόψει του πρωταθλήματος»
Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης από τη μεριά του τόνισε: «Οι αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα δεν βοηθούν την ομάδα μου και τη διοργάνωση. Είναι θετικό που το τουρνουά γίνεται στον Έβρο και που η Ορεστιάδα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να δω την ομάδα μου να ανεβάζει στροφές ενόψει του πρωταθλήματος».
Δεληκώστας: «Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»
Τέλος, τεχνικός της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας είπε: «Η πόλη περιμένει αυτό το τουρνουά για να δει την ομάδα που ετοιμάζουμε εδώ και καιρό. Αντικειμενικές δυσκολίες μας ανάγκασαν να κάνουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, συνεπώς το τουρνουά θα είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Α΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» – Ορεστιάδα)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
20.00: Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Τσεπκινλής, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης.
2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τσεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Σαρμίδης. Γραμματεία: Γκαρίλης.
3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Διαιτητές: Στεργιόπουλος, Τσεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης.