ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ομόφωνη έγκριση Διοικητικού-Οικονομικού απολογισμού

Ομόφωνη έγκριση Διοικητικού-Οικονομικού απολογισμού

Έχοντας εγκριθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της προσωρινής διοίκησης οι εκλογές της ΕΟΠΕ που φιλοξενούνται στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζονται με την ψηφοφορία των σωματείων που ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00…

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εκλογές της ΕΟΠΕ καθώς οι εκπρόσωποι των σωματείων ξεκίνησαν να ψηφίζουν για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.

Οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί με την συμμετοχή των σωματείων να είναι εμφανώς λιγότερη από αυτή του Σεπτεμβρίου αφού βρισκόμαστε και σε μέρα με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλες της κατηγορίες.

Πρόεδρος και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν ομόφωνα οι κ.κ. Νίκος Παπαδόπουλος (ΑΣ Άρης), Μιχάλης Υδραίος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και τον ταμεία της Ομοσπονδίας Τάσο Πασπάλα να πραγματοποιούν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της ΕΟΠΕ που αφορά την περίοδο 15/9 εως 30/11.

Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα, ενώ επίσης ομόφωνα δόθηκε απαλλαγή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από τις 12:00 ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων και από τις 14:00 έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία.