ΔΙΕΘΝΗ

Ομορφαίνει η Μπαουρού με Καστίγιο

Ομορφαίνει η Μπαουρού με Καστίγιο

Στην βραζιλιάνικη Μπαουρού θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής λίμπερο του Άγιου Δομήνικου και πρώην άσος της Λοκομοτίβ Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

Παρά τα 164 της εκατοστά και τα 55 κιλά της η 24χρονη Μπρέντα Καστίγιο, θεωρείται από τις ομορφότερες και σέξι αθλήτριες του κόσμου, αφού πέρα από τις διακρίσεις της στα γήπεδα, εργάζεται περιστασιακά και ως μοντέλο.

Η ζωή πάντως δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κορίτσι από το Σαν Κριστόμπαλ με τα μακριά μαλλιά, αλλά η Μπρέντα μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια, φαίνεται ότι μετά την αποτυχημένη εγκυμοσύνη και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε, βρίσκει ξανά την ισοροπία της. Πριν τέσσερα χρόνια μάλιστα βαπτίστηκε χριστιανή,  και πλέον αντιμετωπίζει τη ζωή της με διαφορετική φιλοσοφία.

_brenda_castillo 2

Συνεχίζει ωστόσο να φοράει κορδέλες και τσιμπιδάκια στην πλούσια αλογοουρά της, να βάφει έντονα τα νύχια και τα χείλια της και με την πλαστικότητα των κινήσεών της στο γήπεδο να ξετρελαίνει τους φίλους του βόλεϊ με τη γοητεία της.

Με το παρατσούκλι “Chin Chin” που την “προίκισε” παλιότερα κάποιος προπονητής της λόγω ύψους που σημαίνειστα ισπανικά  “μισή μερίδα”, έχει γίνει διάσημη και πέρα από τον Άγιο Δομήνικο, όπου το 2010 είχε αναδειχθεί “Βασίλισσα του Καρναβαλιού”.

“Η Σκάρλετ Γιόχανσον, για να αναφέρω μόνο μια μεγάλη ντίβα του σύγχρονου κινηματογράφου, είναι χαμηλότερη από μένα”συνηθίζει να λέει η κορυφαία λίμπερο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2014, σε όποιον σχολιάζει υποτιμητικά το ύψος της

dominican-republic-volleyball-072012

Στο νέο σταθμό της καριέρας της, στην Βραζιλιά, η πρώην άσος της Κριόλας Ντε Κάγκουας, θα συνεργαστεί και πάλι με τον Μάρκος Κβίεκ, το Βραζιλιάνο τεχνικό της Μπαουρού που εδώ και 8 χρόνια είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Άγιου Δομήνικου.