DARK ROOM

Όμορφη απ’ το Βιέκες, ως το Μαρκόπουλο (video)!

Όμορφη απ’ το Βιέκες, ως το Μαρκόπουλο (video)!

Το Volleyplanet… ανακάλυψε και σας παρουσιάζει τη διαφήμιση της εντυπωσιακής Πορτορικανής πασαδόρου του Α.Ο.Μ, Βάσκες, σε σκηνές που “εκτινάζουν” το θερμόμετρο στα… κόκκινα!

Γιατί μπορεί μετά την πρόσφατη χρεοκοπία στα οικονομικά το Πουέρτο Ρίκο να θυμίζει λίγο την Ελλάδα, αλλά οι… μηχανές παραγωγής ομορφιάς, δουλεύουν νυχθημερόν στο νησί της Καραϊβικης, όπου η μετοχή της ντόπιας “εκπάγλου καλλονής” χτυπάει… limit up στο χρηματιστήριο της διεθνούς beauty industry!

Στη χώρα λοιπόν με την εντυπωσιακή παράδοση εστεμμένων στα καλλιστεία, εκ των οποίων παρακαλώ πέντε Μiss Universe στην ιστορία του θεσμού, η συμπατριώτισσα της J.Lo και “μαέστρος” του Μαρκόπουλου, Άσλει Βάσκες, διαφημίζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα η 22χρονη διεθνής, που παράλληλα με το βόλεϊ στη χώρα της ασχολείται επαγγελματικά και με το μόντελινγκ, είναι το κεντρικό πρόσωπο του τετράστερου Villa Palmilla στο νησί Βιέκες, έναν από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς στο Πουέρτο Ρίκο.

Με… οδηγό λοιπόν την εξωτική πασαδόρο του Μαρκόπουλου χαλαρώστε και «ταξιδέψτε» μέσα από το κάτωθι video σε έναν παραδεισένιο προορισμό…