LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ώρα Εθνικού και Έβρου

Ώρα Εθνικού και Έβρου

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους και να γράψουν ιστορία δηλώνουν οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λίγο μετά το νικηφόρο 3-0 επί του Παμβοχαϊκού στο Final 4 του League Cup.

Πανευτυχής μετά τον τελικό ο Σταύρος Κασαμπαλής μιλώντας στο Volleyplanet υπογράμμισε «Όλα πήγαν καλά. Στον αυριανό τελικό εύχομαι να μιλήσει ο Έβρος και η επαρχία. Πάμε με ενθουσιασμό και πάθος για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Από την πλευρά του ο Σάκης Μουστακίδης σχολίασε «Μπράβο στα παιδιά που πήραν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Πάμε αύριο να παίξουμε ελεύθερα και χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Ο Ανέστης Δαλακούρας υπογράμμισε «Παρά το 3-0 το αποτέλεσμα δεν ήταν εύκολο, χρειάστηκε να παίξουμε αρκετά καλά γιατί ο Παμβοχαϊκός είναι μια καλή ομάδα, και στα δύο πρώτα σετ ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά στο τρίτο δεν ξέρω πιστέψαμε ότι θα μας το δώσει ο Παμβοχαϊκός, ότι θα μείνουν από δυνάμεις αλλά διαψευστήκαμε και χρειάστηκε να κυνηγήσουμε αρκετά μετά για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς τα καταφέραμε, είμαι ευτυχισμένος που η ομάδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό και ελπίζω να έχουμε ένα αντίστοιχο καλό ημιτελικό. Δεν θα είναι εύκολο σίγουρα, όποια ομάδα και αν περάσει αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε και ότι καταφέρουμε. Σίγουρα πιστεύω ότι τα δυνατά μας σημεία είναι το μπλοκ και η επίθεση και ποντάρουμε εκεί. Άμα κάτι από αυτά δεν πάει καλά δεν ξέρω τι θα γίνει».

Από την πλευρά των ηττημένων ο Θάνος Τερζής σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του ημιτελικού δήλωσε «Θεωρώ ότι κάναμε ένα αρκετά άσχημο παιχνίδι, η ομάδα έχει περάσει από χίλια κύματα, έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες έχουμε τραυματισμούς, προσπαθούμε να βρούμε μια ομοιογένεια. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο σετ που χάθηκε στον πόντο, και σίγουρα στο τρίτο μια λάθος απόφαση του διαιτητή εκνεύρισε την ομάδα και κλείδωσε και το τρίτο σετ. Η αλήθεια είναι ότι την φετινή χρονιά, βρεθήκαμε στην θέση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, έφυγαν ξένοι, ήρθαν κάποιοι άλλοι και μετά αγωνίζεται ο Άκης βασικός, θεωρώ ότι υπήρχε μεγάλη ατυχία γιατί νομίζω ότι ήταν ο πιο φορμαρισμένος διαγώνιος στο πρωτάθλημα και έτσι ξαναβρισκόμαστε στην ίδια φάση που ήμασταν και δύο μήνες πριν και πλέον δεν ξέρω αν θα έχουμε τα περιθώρια να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και τα γνωρίζουμε, όλες οι ομάδες έχουν τα προβλήματα τους, και όσοι παίκτες καταφέρουν να τα αφήσουν εκτός γηπέδου, οι ομάδες τους θα είναι στην καλύτερη θέση».