CEV CUP

Ώρα Ευρώπης για την Ανθή

Ώρα Ευρώπης για την Ανθή

Την πρώτη της ήττα εντός έδρας, με 3-2 (25-16, 12-25, 25-23, 23-25, 15-8) από την Μπούστο Αρζίτσιο γνώρισε η Κονελιάνο της Ανθής Βασιλαντωνάκη, που απόψε κάνει ντεμπούτο στο CEV Cup.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα και την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της νεοφώτιστης ομάδας της Φλωρεντίας, στην παρθενική εμφάνιση της στο κατάμεστο από 5.344 φίλους Παλαβέρντε της η Κονελιάνο δεν κατάφερε, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, να πανηγυρίσει το «2 στα 2», καθώς μετά την ισοφάριση στα σημεία του 4ου σετ, φάνηκε στο τάι μπρέικ να ξεμένει από δυνάμεις.

Όπως και στο ματς που άνοιξε την αυλαία της φετινής Serie A, έτσι και στο δεύτερο η διεθνής άσος, Ανθή Βασιλαντωνάκη, αγωνίστηκε ως αλλαγή, χωρίς να πετύχει όμως κάποιο πόντο.

Από σήμερα πάντως μπροστά στην ομάδα της Βασιλαντωνάκη, ανοίγεται μία νέα πρόκληση, αυτής της Ευρώπης. Έπειτα από την περσινή εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ η Κονελιάνο ρίχνεται απόψε  στη μάχη του CEV Cup με πρώτο σταθμό του φετινού της ταξιδιού την ρωσική Οδησσό.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπης με την Khimik Yuzhny, ομάδα σύμβολο του ουκρανικού βόλεϊ, κάτοχο του τίτλου από το 2011, όπου αγωνίζονται πολλές διεθνείς άσοι.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη νικήτρια της αναμέτρησης Σάγκρες Νοσατέλ (Ελβετία)- Μάριμπορ (Σλοβενία).