ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ώρα φιλικών

Ώρα φιλικών

Το πρώτο από τα τρία προγραμματισμένα φιλικά κόντρα στην Τυνησία δίνει σήμερα στο Ρέντη (19:00) η Εθνική μας ομάδας των ανδρών με τον Κώστα Αρσενιάδη να περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του…

Μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην Αθήνα και από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Τυνησία.

Φιλικά όπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Κώστας  Αρσενιάδης, θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και που θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Να δει αδυναμίες και δυνατά στοιχεία, να διορθώσει καταστάσεις και γενικότερα να δοκιμάσει τα πλάνα του εν όψει των επίσημων αγώνων της Ολλανδίας και των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Εκεί όπου απέναντι σε Ολλανδία, Σλοβακία, Αυστρία, Λουξεμβούργο και Μολδαβία η Εθνική μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο και γιατί όχι και την πρόκριση της στα τελικά (είτε απευθείας μέσω της 1ης θέσης, είτε μέσω προκριματικών που χαρίζει η 2η θέση) του Παγκοσμίου που θα φιλοξενηθούν από κοινού σε Ιταλία-Βουλγαρία.