Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα Πυλαίας και πράξη 3η!

Ώρα Πυλαίας και πράξη 3η!

Στιγμές περυσινών τελικών -έστω και πρόωρα- ετοιμάζεται να ζήσει τη Δευτέρα (11/4, 20.30/Novasports-3) το PAOK Sports Arena, καθώς η ημιτελική σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό με 2-0 νίκες υπέρ του ΠΑΟΚ μεταφέρεται στην έδρα των Θεσσαλονικέων εκεί όπου θα παιχτεί η 3η πράξη της μεταξύ τους μονομαχίας.

Με όπλο την… έδρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει από την πρώτη ευκαιρία στην έδρα του κόντρα στους Πειραιώτες ενώ ο Γιάννης Καλμαζίδης κρατά χαμηλά τους τόνους αφού γνωρίζει ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει: «Μας περιμένει ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας όσα έγιναν μέχρι τώρα και να μη νομίσουμε ότι το θέμα της πρόκρισης έχει τελειώσει. Η παρουσία του κόσμου στο πλευρό μας και οι 2-0 νίκες είναι μεν θετικά στοιχεία, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα διαχειριστούμε σωστά. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ – πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι παίκτες μας ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν απαιτητικές καταστάσεις και ελπίζω ότι στο τέλος του αγώνα θα είμαστε χαρούμενοι».

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θέλουν να κοιτάξουν step by step προκειμένου να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή με τον Ντίμα Φιλίποφ να δηλώνει στην επίσημη σελίδα της ομάδαςτα εξής: «Σίγουρα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε μπροστά μας 3 τελικούς. Πρώτα κοιτάμε το ματς της Δευτέρας που θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα ματς μέχρι στιγμής. Αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος».