Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα Πυλαίας

Ώρα Πυλαίας

Στο PAOK Sports Arena χτυπά δυνατά η «καρδιά» της Α1 των ανδρών και του ελληνικού βολεϊ, καθώς ο ΠΑΟΚ παρουσία 8000 και πλέον οπαδών του φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στον 3ο τελικό (19:00/Νova3). Ένας τελικός που άπαντες στην Θεσσαλονίκη περιμένουν να είναι ο τελευταίος και να πανηγυρίσουν το νταμπλ, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση του τίτλου μεταφέροντας την σειρά των αγώνων στον Πειραιά…

Έτοιμος να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα είναι ο ΠΑΟΚ καθώς τα πάντα είναι έτοιμα στην Πυλαία προκειμένου να φθάσει στην 3η νίκη της σειράς των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό και να στείλει στα ουράνια μια ολόκληρη πόλη…

Η ώρα της αλήθειας για τον ΠΑΟΚ έφθασε καθώς τo απόγευμα σε μια Πυλαία που έχει μετατραπεί σε…. ηφαίστειο οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη θα δοκιμάσουν αντοχές και δυνάμεις.

Το 2-0 στους τελικούς δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στους «ασπρόμαυρους» που θέλουν να τελειώνουν σήμερα την υπόθεση τίτλου και να φέρουν στον Σύλλογο αυτό που κανένα άλλο τμήμα δεν κατάφερε στα 89 χρόνια ζωής του. Το νταμπλ.

Η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί με χαλάρωμα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα για τον προπονητή του «Δικέφαλου» που θα έχει τους πάντες στην διάθεσή του.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης συνέστησε στους παίκτες του ηρεμία, υπομονή και αυτοσυγκέντρωση που αναμένεται να είναι και τα κλειδιά για τον 3ο τελικό…

Για τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό ο κεντρικός του ΠΑΟΚ  Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα γίνει μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να μπούμε από τον πρώτο πόντο δυνατοί και αποφασισμένοι για τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε  εμείς οι νικητές».

Όσο αφορά τον αντίπαλο ο έμπειρος κεντρικός είχε να πει: «Περιμένουμε ότι θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός και θα μας πιέσει πολύ για να διεκδικήσει και αυτός όσες ελπίδες έχει. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να έχουμε υπομονή όπως και ο κόσμος μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Από την πλευρά του ο δεύτερος πασαδόρος του ΠΑΟΚ Τάσος Αναστασιάδης τόνισε: «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας δώσει μεγάλη ενέργεια για να κατορθώσουμε να πετύχουμε την τρίτη μας σερί νίκη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα  μέσα στο σπίτι μας».

Καζάζης : «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Η νίκη όμως είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό ο οποίος αν θέλει να έχει ελπίδες ανατροπής και επιστροφής θα πρέπει να πάρει τη νίκη και να μείνει όρθιος στην καυτή Πυλαία.

Ο Ολυμπιακός καλείται να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ και να μειώσει τους αγώνες προκειμένου να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στον Πειραιά.

Ο Δημήτρης Καζάζης ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν στο γήπεδο την προσωπικότητάς τους και τον εγωισμό τους για να μείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει του 3ου τελικού με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Περιμένω να αντιδράσουμε σαν ομάδα. Να βγάλουμε προσωπικότητα και παρότι θα βρισκόμαστε σε ένα εχθρικό γήπεδο θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς αλλά έχουμε ευκαιρία να επιστρέψουμε τη σειρά στο Ρέντη».