Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα στέψης για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ώρα στέψης για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
To OAKA “φόρεσε” το τάραφλεξ του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Φοίνικα ΟΝΕΧ (10η αγωνιστική, Β φάση, 27/4, 19:15) για ένα πανηγυρικό φινάλε πρωταθλήματος για τους γηπεδούχους που μπροστά στους φίλους της ομάδας θα σηκώσουν το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας 2022.
Η αναμέτρηση θα είναι και ένα… μίνι κρας τεστ για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ που θα επακολουθήσουν. Οι δύο ομάδες την προσεχή εβδομάδα θα αναμετρηθούν άλλες δύο φορές για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, την Πρωτομαγιά και στις 5 Μαΐου.

Ο Παναθηναϊκός με 34 βαθμούς, έναντι 28 του Ολυμπιακού που ακολουθεί, εξασφάλισε το πρωτάθλημα από την 9η αγωνιστική και στον τελευταίο αγώνα θέλει να γιορτάσει την κατάκτηση του 16ου Εθνικού πρωταθλήματος και του 20ου συνολικά μαζί με τα 4 Πανελλήνια πρωταθλήματα.

5.000 εισιτήρια με στήριξη από επαρχία και εξωτερικό

Μέχρι την Τετάρτη είχαν ήδη πουληθεί περίπου 5000 εισιτήρια, πολλά από τα οποία από φίλους του ΠΑΟ από επαρχία και εξωτερικό ως αναγνώριση και στήριξη στους ‘πράσινους’ ενώ 600 περίπου είναι τα διαρκείας.

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Από κει και πέρα για εμάς η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Περιμένουμε τους φιλάθους μας να έρθουν μαζικά και στον συγκεκριμένο αγώνα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τροπαίου».

Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ έχει μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση. Αυτό θα συμβεί εάν νικήσει με τρίποντο τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός δεν πάρει βαθμό στον αγώνα με την Κηφισιά. Στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό ή στην τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα. Ο Φοίνικας έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ.

Ο λίμπερο του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης είπε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος οπότε αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε με όμορφο τρόπο τη χρονιά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει την προθέρμανση για το League Cup, οπότε από αυτή την άποψη είναι σημαντικό. Το ουσιαστικό όμως είναι να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη».

Ο Σλοβάκος διαγώνιος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Πίτερ Μιχάλοβιτς δήλωσε: «Το παιχνίδι αυτό δεν είναι κρίσιμο, ωστόσο θέλουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, για αυτό και η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Μία νίκη θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μία σημαντική διοργάνωση, αυτή του League Cup Νίκος Σαμαράς».

Β΄ΦΆΣΗ – Α΄ΓΥΡΟΣ – ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League  – Β φάση

10η αγωνιστική – Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 19:15 (EΡT-3): Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Καπότης, Αρβανίτης, Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α, Μαρούσι (19:15 (Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 19:15 (Live Streaming ESAP TV): Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Κωστόπουλος, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Σταυρίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...