Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ώρα τελικού στου Ρέντη

Ώρα τελικού στου Ρέντη
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 18.00 στο “Μελίνα Μερκούρη” τον Άρη, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το OSFP TV στο youtube.
Οι “ερυθρόλευκες” βρίσκονται στον τελικό για 7η συνεχή φορά και θα διεκδικήσουν το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα αλλά και το πρώτο τρεμπλ. Από την άλλη, ο Άρης έγραψε ιστορία με την παρθενική του πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Μεγαλύτερή του διάκριση ήταν η τρίτη θέση, την οποία κατέλαβε τρεις φορές (1977, 1982, 1984). Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο της διάστημα χωρίς τις Αλεξάκου, Καθάριου, Ζωΐδου οι οποίες βρισκόντουσαν με την Εθνική Νεανίδων στη Πορταριά και επέστρεψαν την Τετάρτη 18/4 στη Θεσσαλονίκη. Απούσα θα είναι και η Ελένη Μπάκα λόγω ασθένειας.
Η Κατερίνα Γιώτα μιλώντας στο osfp.gr δήλωσε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και η προσοχή μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το τρεμπλ για να ολοκληρώσουμε τον καλύτερο τρόπο μια τόσο επιτυχημένη σεζόν.  Για να συμβεί αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες στους τελικούς με τον Άρη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης».
 
Ο τεχνικός του Άρης, Γιάννης Τσαϊρέλης τόνισε: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την παρουσία μας στον τελικό. Η προετοιμασία ήταν λίγο δύσκολη λόγω των τριών διεθνών στην Πορταριά. Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που πριν δύο εβδομάδες πήρε το ευρωπαϊκό. Θέλουμε να είμαστε αντάξιοι ενός τελικού και να μπορέσουμε να τον κοντράρουμε. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι εύκολα τα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνουν καλοί τελικοί».