Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα τίτλου

Ώρα τίτλου

Έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεκινούν από την κατάμεστη Πυλαία (20.00 Nova 3) τις αναμετρήσεις των τελικών με την ευχή και την ελπίδα όλων να είναι το ίδιο συναρπαστικοί όσο και τα παιχνίδια των ημιτελικών.

Μετά από ένα άκρος εντυπωσιακό και χορταστικό «πρώτο πιάτο» ημιτελικών, οι διεκδικητές του πρωταθλήματος υπόσχονται ένα εξίσου απολαυστικό «κυρίως πιάτο» με ανταγωνιστικούς και υψηλού επιπέδου αγώνες της τελικής φάσης.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη πρόκρισή επί του Παναθηναϊκού φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του και να στείλει στον 7ο ουρανό τους οπαδούς του.

Ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» έχοντας δώσει το στίγμα του στον 5ο ημιτελικό με τους «πράσινους» υπόσχεται ακόμη εντυπωσιακότερη υποστήριξη στους τελικούς με τον Ολυμπιακό κάνοντας την Πυλαία να μοιάζει πραγματικά μικρή.

Το ραντεβού για τον τελικό της Πέμπτης έχει δοθεί από τους φίλους του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 8000 δημιουργώντας έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο στους διοικούντες του ΤΑΠ.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του το πρωί της Πέμπτης έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και μάλιστα με την καλύτερη ψυχολογία.

Για τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και κυρίως για τον πολύ κρίσιμο πρώτο αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε «Από αύριο αρχίζουν οι τελικοί του πρωταθλήματος, πρέπει να μηδενίσουμε το κοντέρ γιατί θα είναι μια νέα σειρά από πολύ δυνατά και δύσκολα παιχνίδια. Αναμφίβολα υπάρχει κόπωση αλλά από την άλλη έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στις δυνάμεις της. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί γιατί είναι ο προηγούμενος πρωταθλητής αλλά  αποδείξαμε και εμείς ότι είμαστε ψηλά και ότι μπορούμε να διεκδικούμε επιτυχίες».

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στη παρουσία του κόσμου που θα αποτελέσει ένα ακόμα αβαντάζ για την ομάδα του «Στο προηγούμενο παιχνίδι η ώθηση που εισπράξαμε από τον κόσμο ήταν πολύ σημαντική. Ελπίζω να έχουμε και την ανάλογη στήριξη και στον αυριανό αγώνα γιατί ο κόσμος είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς».

Έχοντας σπάσει την έδρα του Φοίνικα Σύρου και μάλιστα δύο φορές ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη και να πάρει το πλεονέκτημα των τελικών στον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Καζάζη θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα των τελευταίων ετών και να αποδείξουν πως μπορεί «ο νέος να είναι ωραίος», ωστόσο ο «παλιός είναι αλλιώς».

Με όπλο του την εμπειρία ο Ολυμπιακός καλείται να κλείσει τα αυτιά του στην «ασπρόμαυρη» εξέδρα και να πάρει τη νίκη.

Ο Δημήτρης Καζάζης ολοκλήρωσε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας στο Ρέντη χωρίς προβλήματα και μπαίνει με αποφασιστικότητα στη μάχη του τίτλου.

Καζάζης: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ «Tώρα που ξεκινάει η σειρά των τελικών το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και παράλληλα ηρεμία γιατί θα παίξουμε σε καυτή έδρα. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε το μπρέικ. Θα είναι μια σκληρή σειρά τελικών, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και χρειάζεται μεγάλη υπομονή στην προσπάθεια μας. Ξεκάθαρος στόχος δικός μας και αυτό που θέλουμε είναι να επικρατήσουμε εμείς σε όλη τη σειρά».