A2

Η ώρα των φιλικών για το Βότση

Η ώρα των φιλικών για το Βότση

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Ναυάρχου Βότση. Μετά το «κτίσιμο» της φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και στο στίβο του Καυταντζογλείου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκινάει πλέον τον κύκλο φιλικών αγώνων.

votsis-proetoimasia-01111votsis-proetoimasia-222222

Η προπονήτρια Μαρία Δεληγιάννη υποστήριξε στον Vollleyplanet οτι: «Είμαι ικανοποιημένη από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Όλες οι αθλήτριες μου δούλεψαν με  μεγάλη διάθεση και πολύ σκληρά, ώστε να αποκτήσουμε τη φυσική κατάσταση που θέλαμε. Πλέον θα ξεκινήσουμε τα φιλικά για να βρούμε την χημεία μας»

votsis-proetoimasia-44444Votsis Deligianni odigies 2345

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βότσης απέκτησε φέτος την Διονυσία Τυφλιώρη από τον Άρη, την πασαδόρο Κατερίνα Γαβριηλίδου στη θέση της Λίτσας Χατζηεφραίμογλου που αποχώρησε και την Γεωργία Τσιούκαρη.

Παράλληλα ανανέωσαν την συνεργασία τους οι αθλήτριες: Γκρεμηλογιάννη Αγγελική, Θεοτή Αντωνία, Καταρντζή Ελπίδα, Λυκούδη Βασιλική, Παπαδοπούλου Γιώτα, Σακαράκη Ιφιγένεια, Σφυρίου Ειρήνη,Σωτηρίου Πηνελόπη, Φραγγουλίδου Σουσάνα

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...