CHAMPIONS LEAGUE

Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ στο Ρέντη για Ολυμπιακό

Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ στο Ρέντη για Ολυμπιακό

Να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και να συνδυάσει με χαμόγελα την επιστροφή του στη διοργάνωση στο ανακαινισμένο κλειστό «Μελίνα Μερκούη» θέλει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Κνακ Ρόζελαρ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α ομίλου. Την ίδια ώρα σύνθημα νίκης έδωσαν Καστελάνι και Ιντάλγκο που κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη…

Το κλειστό του Ρέντη μετά την ριζική αλλαγή του και την μετατροπή του σε ένα σύγχρονο γήπεδο, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ. Οι Πειραιώτες έπειτα από την ενθαρρυντική τους εμφάνιση στην Πολωνία κόντρα στην Ζακσα, υποδέχονται τους Βέλγους της Κνακ Ρόζελαρ με στόχο να «ανοίξουν» λογαριασμό στη διοργάνωση.

Εκεί που πριν χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν εκ των πρωταγωνιστών και άπαντες αισιοδοξούν πως θα επιστρέψουν σε αυτό το επίπεδο. Οι Πειραιώτες με καλή ψυχολογία, χωρίς προβλήματα και με τον κόσμο στο πλευρό τους ευελπιστούν πως θα κατακτήσουν τη νίκη και θα δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους φετινές εμφανίσεις.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Κυπελλούχων Ευρώπης αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης δήλωσε «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το δεύτερο μας στο φετινό Champions League, αλλά το πρώτο στην έδρα μας, στο σπίτι μας, για αυτό και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ανυπομονούμε να δώσουμε αυτό το ματς μαζί με τον κόσμο μας, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ο αντίπαλός μας, εδώ και 10 χρόνια, παλεύει στο Champions League με κάθε αντίπαλο, έχει καλό υλικό, ταλέντα. Μια καλή ομάδα. Για εμάς, θα είναι σημαντικό το σερβίς μας και πόσο γρήγορα θα παίζουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, που υπογράμμισε «Χαιρετώ τον κόσμο του Ολυμπιακού, χαιρετώ την Θύρα 7. Θέλουμε να βρίσκεστε μαζί μας στο γήπεδο, να είστε μαζί με την ομάδα μας στο ματς με την Ροζελάρε. Μετά την περσινή κατάκτηση του Challenge Cup, βρισκόμαστε στο Champions League, στη μεγάλη σκηνή του βόλεϊ. Θέλουμε να βρίσκεστε μαζί μας, όπως μας στηρίξατε την περσινή χρονιά. Πάμε να παλέψουμε όλοι μαζί, μαζί σας είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωση του ενημέρωσε τους φίλους του για τα εισιτήρια του αγώνα υπογραμμίζοντας πως δεν θα ισχύουν οι Κάρτες Μελών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Εισιτηρίων

Στην αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Ροζελάρε την Τετάρτη (29/11, 19:00), για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, δεν θα ισχύει η ελεύθερη είσοδος με την Κάρτα Μέλους, για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών της CEV.

Τα εισιτήρια (5€, 10€, 15€, 20€, 30€) διατίθενται ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster, αλλά και καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).