CHAMPIONS LEAGUE

Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ

Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ

Σε ευρωπαϊκό ρυθμό κινείται πλέον ο Ολυμπιακός καθώς μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ζενίτ Καζάν για την 2η αγωνιστική του δ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στους Ρώσους τις Ζενίτ Καζάν επικεντρώνουν τα πλάνα τους στο λιμάνι, αφού η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Τετάρτης ξεκίνησε και ο Δημήτρης Καζάζης μελετά τους «κυανόλευκους».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ακτινογραφήσει την ομάδα του Βλάντιμιρ Αλένκο με στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούν και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στο φαβορί του ομίλου.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη καθώς η Καζάν αποτελεί ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης και έχει στόχο το Final 4.

Το έργο του Ολυμπιακού μπορεί να είναι δύσκολη, όμως όλοι δηλώνουν έτοιμοι να παίξουν αυτό που μπορούν και αν αποδείξουν πως μπορούν να καπαρώσουν την 2η προνομιούχα θέση που δίνει πρόκριση.

Ο  Ολυμπιακός με το αγώνα κόντρα στον Εθνικό ξεκίνησε μια σειρά αγώνων που είναι δύσκολοι όσο και καθοριστικοί, αφού μετά τους Εβρίτες σειρά παίρνει η Καζάν και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ…

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης που ήταν αρχηγός των Πειραιωτών στην Αυστρία κόντρα στην Ποζογιέλιτσα αναφερόμενος στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός υπογράμμισε «Στο πρωτάθλημα με τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τον περάσαμε, αφού ήμασταν ισόβαθμοι και πλέον είμαστε εμείς πρώτοι. Είναι σημαντικά παιχνίδια αυτά και για το γόητρο και  για το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν έχει κερδίσει μέσα στο Ρέντη. Τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Καζάν στην έδρα μας και ακολουθεί αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών. O Ολυμπιακός όμως δεν παύει να έχει τους ίδιους στόχους, να θέλει να κάνει μόνο νίκες και για αυτό θα παίξουμε στα ματς που ακολουθούν» για να συμπληρώσει  «Το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις αλλά και η παρουσία του κόσμου στο Ρέντη μας κάνουν περισσότερο οικογένεια και με τον κόσμο και με εμάς τους αθλητές. Μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλάνε πάρα πολύ καλά. Ξέρει αρκετά ο ένας τον άλλον και μέσα στο παιχνίδι υπάρχει πάντα αρκετά καλή διάθεση και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια και στα αποτελέσματα αφού δεν έχουμε κάνει ήττα».

Παράλληλα ο Μενέλαος Κοκκινάκης μιλώντας για τον αγώνα με την Ζενίτ Καζάν δήλωσε « Από κει και πέρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Καζάν, θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα για να καταφέρουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε με μια ομάδα που στη Ρωσία διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο  αλλά διεκδικεί και το Champions League. Όμως ο Ολυμπιακός θα πάει για τη νίκη και όπως είπα και πριν και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τον ίδιο σκοπό.  Εγώ έτσι όπως έχω αρχίσει να βλέπω φέτος τον κόσμο που έχει έρθει σε δυο σερί παιχνίδια, πιστεύω θα δώσει ένα αρκετά δυνατό παρών με την Καζάν, σίγουρα τον χρειαζόμαστε. Θα είναι και ένας αγώνας αρκετά υψηλού επιπέδου. Είναι σα να βλέπει ο κόσμος «ποδοσφαιρικά» τη Barcelona και θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του».