ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ορεκτικό Κυπέλλου… στην Πυλαία

Ορεκτικό Κυπέλλου… στην Πυλαία

Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Γ φάσης του Κυπέλλου Ελλ άδας και του πρώτου εκ των επτά αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (8/2) ανοίγει με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται νωρίς το μεσημέρι στις 14.30 στο PAOK Sports Arena τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει την κούραση από το ντέρμπι της Δευτέρας αλλά και να αποκτήσει εκ νέου ψυχολογία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Από την αλλη ο Εθνικός που προέρχεται από μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει χωρίς άγχος να διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες,

Ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ και χρειάζεται προσοχή. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Χρειάζεται να δουλέψει λίγο και ο εγωισμός».

Στον Εθνικό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον Σακη Μουστακίδη να σημειώνει: «Σίγουρα είναι λίγο… περίεργη η ώρα του αγώνα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα ενός εκ των διεκδικητών των τίτλων. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από την πλευρά μας, παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε»