ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ορφανίδης, Κογκαλίδης, Κρίμπα, Καρράς πάνε με «Το Βόλεϊ Μπροστά»

Ορφανίδης, Κογκαλίδης, Κρίμπα, Καρράς πάνε με «Το Βόλεϊ Μπροστά»
Ενισχύεται η πολυφωνία στην κίνηση ” Το Βόλεϊ Μπροστά” καθώς τρεις ακόμη άνθρωποι του βόλεϊ, τάχθηκαν στο πλευρό του επικεφαλής, Γιώργου Καραμπέτσου ενόψει των προσεχών εκλογών για την προεδρία της ΕΟΠΕ.
O Θεόφιλος Ορφανίδης γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη και για 15 χρόνια έπαιξε βόλεϊ στις τοπικές κατηγορίες. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά με το άθλημα ως παράγοντας του Αίαντα Ευόσμου και στις εκλογές της 28ης Ιουλίου 2016 ψηφίστηκε πρόεδρος του συλλόγου.
«Έχουμε κοινό όραμα να ασχοληθούν τα παιδιά με το βόλεϊ, το άθλημα που περάσαμε όλη μας τη ζωή και παρά τα όποια προβλήματα, πάντα μας προσέφερε απλόχερα όμορφα συναισθήματα» αναφέρει ως στόχο του, έχοντας ήδη κάνει πράξη όσα λέει καθώς οι δύο του κόρες ακολούθησαν τα βήματά του και ασχολούνται με το βόλεϊ.
Μαζί στον αγώνα του Γιώργου Καραμπέτσου, που πριν λίγες ώρες προχώρησε σε διάψευση περί συναντήσεων και συνεργασιών με άλλους συνυποψήφιους για να πάει “Το Βόλεϊ Μπροστά” και ο Λευτέρης Κογκαλίδης. Γεννημένος στη Δραπετσώνα το 1969, ο Κογκαλίδης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.  Διετέλεσε Δημοτικός υπάλληλος του δήμου Δραπετσώνας 1991- 2010 και στην συνέχεια εργάστηκε ως δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου βρίσκετια μέχρι και σήμερα
Απότελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δ. Αττικής) από το 2012 έως σήμερα, αλλά και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Α.Σ Δραπετσώνας από το 2008. Την ίδια χρονιά διετέλεσε Πρόεδρος Επιτροπής Πετοσφαίρισης στον Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας όπου το έργο του ολοκληρώθηκε πέρυσι. Για δύο χρόνια από το 2008-2010 ήταν Γυμνασίαρχος αγώνων Α1 γυναικών και Παρατηρητής αγώνων Α1 ανδρών από το 2009 έως το 2012.
Ο Λευτέρης Κογκαλίδης υπήρξε Αθλητής Πετοσφαίρισης από το 1985 – 1989 στον Α.Σ. Δραπετσώνας.
Από τη νέα κίνηση όμως δεν λείπου και οι κυρίες. Η Χαραλαμπία Κρίμπα, πρόεδρος του ΑΜΣ Κύνος Λιβανατών, συντάσσεται με τον Γιώργο Καραμπέτσο για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά. Γεννήθηκε στη Λιβαδειά, είναι έγγαμη και λιμενικός στο επάγγελμα.
Τέλος και ο μέλος του Απόλλωνα Αθηνών Σπύρος Καρράς τάσσεται επίσης στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου. Ακολουθεί το βιογραφικό του.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 Επώνυμο: Καρράς
Όνομα: Σπυρίδων
Ημερ. Γέννησης: 17/12/1964
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος – Δύο Τέκνα
Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν
ΜΟΡΦΩΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Μικτό Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά
ΣΜΥΝ(Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού)
Σχολή Ηλεκτρονικών Κ.Ε Κανελλόπουλος
Specialized English ( International Langue Institute )Texas U.S.A
TTA(Torpedo Technician Advanced)Orlando FL U.S.A
Torpedo MK46Mod5ASw,Test Equipment, ASROC Missile Seattle WA State U.S.A
Από το 2004-2010 υπηρέτησα στο ΥΠΕΘΑ στην Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών στο τμήμα Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων.
ΑΣΧΟΛΙΕΣ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Μέλος Αθλητικού Σωματίου Βόλεϊ Απόλλων Αθηνών