ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ορφανός: «Συνειδητοποιημένοι για τι κάνουμε και που πάμε»

Ορφανός: «Συνειδητοποιημένοι για τι κάνουμε και που πάμε»

Ο Γιάννης Ορφανός θα οδηγήσει την Εθνική Γυναικών στην Ολλανδία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκριση του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός παρά την αλλαγή που έγινε λόγω του θέματος υγείας που προέκυψε με τον Γιώργο Ρούση, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ δήλωσε απόλυτα συνειδητοποιημένος όπως και η υπόλοιπη ομάδα για την… αποστολή που έχουν στην Ολλανδία.

«Την ομάδα την ήξερα από το προηγούμενο τουρνουά που είχαμε πάει στη Κροατία, είναι σχεδόν ίδια με εξαίρεση κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει. Νομίζω ότι τα κορίτσια έχουν προσαρμοστεί. Είναι κάποια συνεχόμενα περιστατικά όπως τα θέματα υγείας, οι συνεχόμενες μεταφορές από Αθήνα-Γρεβενά και πάλι στην Αθήνα που ίσως μας έχουν αποπροσανατολίσει λίγο αλλά όλοι ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι άριστο, υπάρχει μία μικρή κούραση αλλά όλες οι αθλήτριες το αφήνουν αυτό στην άκρη, είναι αφοσιωμένες στον στόχο που έχει θέσει η Ομοσπονδία και εμείς ως ομάδα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στην Ολλανδία: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό τουρνουά από αυτό που παίξαμε τον Μάιο στην Κροατία. Η δυναμικότητα των ομάδων είναι μεγαλύτερη και αν στη Κροατία δώσαμε το 100% των δυναμεών μας, τώρα για να κάνουμε μία καλή πορεία πρέπει να δώσουμε το 200%. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το τουρνουά που έρχεται και είμαστε συνειδητοποιημένοι για τι κάνουμε και που πάμε».