DARK ROOM

Όταν το… διχτάκι παντρεύεται το… φιλέ (fotos)!

Όταν το… διχτάκι παντρεύεται το… φιλέ (fotos)!

Ο 42 χρονος Καναδός πρώην σουπερ σταρ των Λέικερς και του ΝΒΑ, Στηβ Νας, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση  ετοιμάζεται για δεύτερη φορά για το χορό του Ησαϊα, με την πανέμορφη πρώην διεθνούς βολεϊμπολίστριας των ΗΠΑ, Λίλα Φρέντερικ.

steve-nash-nba-los-angeles-lakers-toronto-raptors-850x560

Ο γεννημένος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής πλέι μέικερ, από Ουαλή μητέρα και Βρετανό πατέρα, από τον οποίο έχει και την αγγλική υπηκοότητα, αφού δεν κέρδισε κάποιο «δαχτυλίδι» του ΝΒΑ στην 19χρονη καριέρα του στο παρκέ, αποφάσισε να το… φορέσει μόνος του.

lilla-frederick-hottest-photos-21
Με «προίκα» λοιπόν τους δύο τίτλους του MVP (2005, 2006), την 3η θέση στη λίστα των περισσότερων ασίστ στο ΝΒΑ (10,335 συνολικά) και το ρεκόρ με το υψηλότερο ποσοστό στις ελεύθερες βολές (90,4%), ο Νας, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών του στη Μαγιόρκα, έκανε πρόταση στην 25χρονη σύντροφό του και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι». Μάλιστα πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι έσπευσε να προαναγγείλει το ευτυχές γεγονός μέσω του Instagram.

Η κατά 17χρονη μικρότερή του μέλλουσα σύζυγος και φανατική οπαδός των Λέικερς, αγωνίστηκε ως λίμπερο/ακραία στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα με το Peperdine University, ενώ ως διεθνής με την ομάδα junior των ΗΠΑ, κατέκτησε το 2008 το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής (NORCECA).

lilla-frederick-hottest-photos-1lilla-frederick-hottest-photos-5392979_3189890619444_1644752777_nlilla-frederick-hottest-photos-9

Ο Νας, που έχει τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του ανέκαθεν είχε μεγάλο σουξέ στο «ωραίο φύλο», αφού όπως λένε «κακές γλώσσες» συχνά… σκόραρε και εκτός παρκέ.

nash_amarilla

Tο 2001 παντρεύτηκε τη Νοτιοαμερικάνα, Αλεχάντρα Αμαρίγια με την οποία έζησαν μαζί δέκα. Το 2011 όμως, ακριβώς την επομένη της γέννησης του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, που φευ ήταν… μαύρο, επήλθε το επεισοδιακό διαζύγιο!

Εκείνη την περίοδο, όταν ανακάλυψε πως το παιδί δεν ήταν δικό του, ο Νας βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά τελικά βρήκε… παρηγοριά στην αγκαλιά της 23χρονης φοιτήτριας, Μπρίτανι Ρίτσαρντσον.

tumblr_n1izmvcLzf1rn2gg7o1_400

Στη λίστα μάλιστα των κατακτήσεων του 42χρονου λάτρη του αγγλικού ποδοσφαίρου-λόγω καταγωγής- και δη της Τότεναμ, φιγουράρουν και δύο από τις πιο σέξι και διάσημες Αγγλίδες, από την περίοδο που ο Νας αγωνίζονταν στους Ντάλας Μάβερικς.

nash_halliwell

Πρόκειται για την διάσημη τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος “Spicy Girls” Τζέρι Χάλιγουελ και την ηθοποιό, Ελίζαμπεθ Χέρλεϊ. Με την “Spicy” ποπ σταρ γνωρίστηκε το Δεκέμβριο του 2000, ενώ ένα χρόνο μετά γνώρισε την πιο “γλυκιά” στο Ντάλας, στο περιθώριο των γυρισμάτων της ταινίας “Serving Sara”.

nash_hurley

Λόγω της σχέσης τους με τον Νας οι δύο διάσημες Βρετανίδες  πέρναγαν συχνά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, κάνοντας τη διαδρομή  Νταλάς –Λονδίνο να μοιάζει με… Κυψέλη-Κολιάτσου, ενώ η Χάλιγουελ παρακολουθούσε συχνά τους αγώνες των Μάβερικς, φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου της παίκτη με το Νο 13.