Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ουδέποτε συναίνεσε ο Παμβοχαϊκός στο φιλικό

Ουδέποτε συναίνεσε ο Παμβοχαϊκός στο φιλικό

Με δήλωσή του που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κώστας Ρωμανός ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε συμφωνηθεί φιλικό με την Εθνική ομάδα των Εφήβων και πως η ομάδα του Βραχατίου είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του μάνατζερ την Εθνικής την Τρίτη.

Την δική του εξήγηση για το φιλικό που δεν έγινε ποτέ μεταξύ της Εθνικής Εφήβων και του Παμβοχαϊκού έδωσε με ανακοίνωσή του που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας ο Κώστας Ρωμανός.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού παραδέχεται πως έγινε πρόταση για φιλικό στον μάνατζερ των «κυανοκίτρινων» από τον Γιάννη Χλιό, ωστόσο ποτέ η ομάδα δεν έδωσε απάντηση για την συναίνεσή της για την διεξαγωγή του. Κάτι το έκανε την Τρίτη 6 Ιανουαρίου…

Η δήλωση του προέδρου του Παμβοχαϊκού Κώστα Ρωμανού:

«Με έκπληξη διάβασα στον Τύπο πως ο Παμβοχαϊκός δεν ταξίδεψε στη Μεγαλόπολη για φιλικό με την Εθνική Εφήβων. Μετά από επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ Γιάννη Σταμπεδάκη και τον προπονητή Μίκαελ Μέρτεν διαβεβαιώνω το φίλαθλο κοινό πως ο Παμβοχαϊκός ουδέποτε είχε συναινέσει στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και απόδειξη είναι πως ο προγραμματισμός της ομάδας και η ειδοποίηση των παικτών.

Την Κυριακή εκ μέρους της ΕΟΠΕ ο Γιάννης Χλιός μας πρότεινε πράγματι την διεξαγωγή του φιλικού με την Εθνική Εφήβων στη Μεγαλόπολο αλλά ουδέποτε ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας έδωσαν την οριστική τους απάντηση, ούτε προγραμμάτισαν οριστικά τον αγώνα.

Επίσης την Τρίτη 6 Ιανουαρίου ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας Γιάννης Σταμπεδάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Χλιό τον ενημέρωσε πως οριστικά ο Παμβοχαϊκός δεν θα μπορέσει να δώσει φιλικό. Κατόπιν τούτου όποια άλλη σκέψη ή διαφορετική ερμηνεία που εμπλέκει τον Παμβοχαϊκό είναι ψευδής και εκ του πονηρού».