Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Π.Α.Ο.Ν: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Πορφύρας»

Π.Α.Ο.Ν: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Πορφύρας»

Η ξεχωρίστη αύρα του Α.Ο.Φ Πορφύρα στην Α1 γυναικών δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη με τη διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν να ευχαριστεί θερμά τη νεοφώτιστη ομάδα τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για τις τιμητικές βραβεύσεις προς τη νησιωτική ομάδα.

Τα… δείγματα γραφής φάνηκαν από την 1η αγωνιστική και συνεχίστηκαν για τον Πορφύρα και τη 2η αγωνιστική που ως γηπεδούχα ομάδα και πάλι απέδειξε ότι σημασία πρώτα και πάνω από όλα ο σεβασμός στο άθλημα. Πέραν της κατανόησης και της φιλοξενίας, οι άνθρωποι του Πορφύρα βράβευσαν και τον προπονητή του ΠΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς (φωτό) για την προσφορά του, δείχνοντας με το “καλημέρα” ότι ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων είναι μια ομάδα με προσωπικότητα!

Λίγες μέρες αργότερα, η ομάδα της Νάξου απέστειλε ευχαριστήρια ανακοίνωση, εξάροντας το ήθος και τον πολιτισμό του Α.Ο.Φ:

«O πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά την ομάδα του Α.Ο.Φ. Πορφύρα για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο κλειστό «Π. Σαλπέας», καθώς και για το άψογα οργανωμένο και άκρως τιμητικό για το σύλλογό μας, τελετουργικό των βραβεύσεων πριν την έναρξη του αγώνα.
Η παρουσία του Πορφύρα κοσμεί τα γήπεδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής και ιδιαίτερα στον κύριο Νίκο Δελαγραμμάτικα, οι οποίοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την προσπάθειά τους, που προάγει το ήθος και τον πολιτισμό και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.»

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.