CHAMPIONS LEAGUE

Π.Παπαδόπουλος: «Στα χέρια μας η πρόκριση»

Π.Παπαδόπουλος: «Στα χέρια μας η πρόκριση»

Την βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στην πρόκριση εξέφρασε στο Volleyplanet ο διεθνής ακραίος των πρωταθλητών Ελλάδας, Πάνος Παπαδόπουλος που στο κροατικό Μλάντοστ “κούνησε” για πρώτη φορά… σεντόνι στην καριέρα του.

Μετά λοιπόν από τις συνολικά 5 διεθνείς παρουσίες με παλιότερες ομάδες του σε άλλα ευρωπαϊκά κύπελλα, το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λίγκ στην Κροατία, πέρα από την… τύχη που είχε, δεν έκανε  ιδιαίτερη εντύπωση στον “πρωτάρη” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.  Παραδέχεται όμως πως “αν μπούμε όμως στους ομίλους θα είναι κάτι πολύ καλό και ασφαλώς ξεχωριστή εμπειρία.

Έτσι που εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι με την Καστέλα, είναι σημαντική η νίκη… Πλέον η υπόθεση της πρόκρισης βρίσκεται “στα χέρια” της ομάδας και σε λίγες μέρες πρέπει στο γήπεδό μας να την τελειώσουμε” τόνισε ο άσος του ΠΑΟΚ που από όλα όσα έγιναν στην χθεσινή αναμέτρηση κρατάει μόνο το αποτέλεσμα.

Παρά τις απουσίες φάνηκε πως η ομάδα είναι στιβαρή και πήρε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, παίζοντας όχι πολύ καλά σε κάποια σημεία του αγώνα… Μας επηρέασε κιόλας η ατυχία του Γιάννη (σ.σ Παντακίδη), που ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν γίνεται σε κάθε ματς να χάνουμε και παίκτη! Παρόλα αυτά όπως είπα η νίκη μετράει και η διάθεση της ομάδας να βελτιώνεται”.