Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πάει για… ρεβάνς στην Κηφισιά ο Φίλιππος Βέροιας

Πάει για… ρεβάνς στην Κηφισιά ο Φίλιππος Βέροιας

Τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής στη Βέροια η Κηφισιάς και ο Φίλιππος θα αναμετρηθούν στο Ζηρίνειο για την 2η αγωνιστική της Β΄φάσης (2η αγωνιστική, Β΄φάση, θέσεις 5-8, 27/3, 19:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Φραγκάκης, Ράντσιου).

Η Κηφισιά προέρχεται από εντυπωσιακές εμφανίσεις με νίκες εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ και του Φιλίππου και θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί ξεκαθαρίζοντας και το τοπίο για την 5η θέση.

Ο ακραίος της Κηφισιάς Κυριάκος Σπυριούνης είπε: «Από αύριο ξεκινάει για εμάς η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τους αγώνες κατάταξης. Προφανώς από τη στιγμή που δεν πέφτει κάποια ομάδα, δεν υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και πιστεύω ότι θα τα κερδίσουν οι ομάδες που τα θέλουν περισσότερο, αλλά και αυτές που θα μπορέσουν αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κούραση που υπάρχει. Μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της volley league εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί για όλους χωρίς απρόοπτα με τραυματισμούς και κρούσματα COVID-19. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Θα ακολουθήσουμε την τακτική μας με στόχο ακόμα μία νίκη».

Ο Φίλιππος προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ και παρά την κούραση θέλει να κερδίσει βαθμούς και εντυπώσεις. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμοί επομένως ο Φίλιππος για να ελπίζει για την 5η θέση πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

O προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Αύριο είναι μια νέα μέρα και θα δούμε πως θα είμαστε στο Ζηρίνειο. Σήμερα καταφέραμε και ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα, είμαστε ισοδύναμες ομάδες με την Κηφισιά και περιμένω μέσα σε λίγες μέρες να γίνει ξανά ένα ντέρμπι».

Από την πλευρά του ο λίμπερο των “ερυθρόλευκων” της Βέροιας, Αντώνης Μπουράκης επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά μετά την νίκη επί του ΟΦΗ, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Την περασμένη Τετάρτη, παίξαμε καλά στη Βέροια κόντρα στην Κηφισιά, που κατάφερε να μας κερδίσει με ανατροπή στα… σημεία. Αύριο ελπίζουμε, μετά τη σημερινή καλή αρχή, σε ένα θετικό αποτέλεσμα».