ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάει για την έκπληξη η Παναχαϊκή

Πάει για την έκπληξη η Παναχαϊκή

Μπορεί οι εκπλήξεις και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague, να μην την ευνόησαν καθόλου, ωστόσο η Παναχαϊκή αφήνει πίσω της την ήττα της 3-1 στο πρωτάθλημα και στρέφει πλέον την προσοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου μετά από σε τρία 24ωρα θα βρεθεί την προσεχή Τέταρτη (18.00) και πάλι αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα, για την 1η αγωνιστική της Γ΄ φάσης.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με μεσημεριανή προπόνηση και τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο κεντρικός της Πατρινής ομάδας, Σωτήρης Βλαχοστάθης, δήλωσε πάντως αισιόδοξος ενόψει ενός ακόμη αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” από τους οποίους μετράνε μόνο ήττες σε Volleyleague και League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

“Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά όπως δείξαμε και το Σαββάτο θα το παλέψουμε από την αρχή ως ο τέλος. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να διεκδικήσουμε τη νίκη-πρόκριση.

Ο βασικός μας όμως στόχος τη φετινή σεζόν είναι φυσικά η παραμονή στην κατηγορία στο πρωτάθλημα της Volleyleague”.