Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πάει μακριά η βαλίτσα» με Τσουκ

«Πάει μακριά η βαλίτσα» με Τσουκ

“Ξένο σώμα” θα πρέπει να θεωρείται ο Μπόζινταρ Τσουκ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης . Τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση προσπαθεί μέσα από διαπραγματεύσεις να αποδεσμεύσει τον Μαυροβούνιο ακραίο προκειμένου και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει, να απαλλαγεί από το “βαρύ” του συμβόλαιο.

Όσοι πιστεύαν πως η εκπληκτική εμφάνιση του Τσουκ στον τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” ήταν η αποχαιρετιστήριά του επί ελληνικού εδάφους, ή ότι φύλαγε το καλό για το τέλος, γελάστηκαν καθώς ο άσος της ομάδας του Έβρου, δείχενι διατεθειμένος να τρενάρει λίγο το… αντίο.

Το θέμα κολλά στο ποσό κάλυψης του συμβολαίου του που ζητά ο αθλητής για να αποχωρήσει από την ομάδα, τη στιγμή που πήγες από την Αλεξανδρούπολη σημειώνουν, ότι έχει πληρωθεί τα δεδουλευμένα του έως και το τέλος Γενάρη.

Η όλη αυτή κατάσταση φαίνεται πάντως, να έχει προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι στις προπονήσεις, θέση βασικού παίρνει από τον Σάκη Μουστακίδη ο Κώστας Δαλακούρας και όχι ο Τσουκ , ενώ κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ποια θα είναι η σύνθεση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Έβρο.