A2

Πάει (ξανά) Πλατεία η Πανταζή (φωτό)

Πάει (ξανά) Πλατεία η Πανταζή (φωτό)

Η πρώην ακραία της Θέτιδας Βούλας θα συνεχίσει την καριέρα της στον Πανιώνιο, όπου στα γνώριμα για εκείνη αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης, θα παραμείνουν για άλλη μια χρονιά τέσσερις «κυανέρυθρες».

PANTAZI_PANIONIOS2
Μπορεί το… δις εξαμαρτείν να θεωρείται «ουκ ανδρός σοφού», ωστόσο οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, επί του συγκεκριμένου θέματος δεν αναφέρουν πουθενά κάτι αντίστοιχο για τις… γυναίκες.

pantazi_PANIONIOS1jpg

Κάτι, που δίνει το ελεύθερο στην Άσπα Πανταζή, μετά την περσινή της σεζόν στην Θέτιδα Βούλας, να επιστρέψει για… τρίτη φορά στον Πανιώνιο. Η 34χρονη ακραία, που έχει αγωνιστεί συνολικά 4 χρόνια στα «κυανέρυθρα» τις σεζόν 2003-06 και 2007-2008, στα γνώριμα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης θα βρει από νωρίς την κεντρική Αντιγόνη Τσουμήτα, την πασαδόρο Ελένη Τσιώνη, την διαγώνια Αγγελική Οικονομάκη και την Σοφία Ευθυμίου, που ανανέωσαν ήδη τη συνεργασία τους με τον Πανιώνιο και παραμένουν υπό τις τεχνικές οδηγίες του κόουτς της ομάδας, Νίκου Κωστακόπουλου. Επίσης, εκτός εξαιρετικού απροόπτου στην ομάδα θα προστεθεί και η πρώην αρχηγός της Ηλιούπολης, Γωγώ Μπόκα

PANTAZIPANTAH2PANTAZH

Μάλιστα η όμορφη Θεσσαλονικιά στις δηλώσεις της στο Volleyplanet αναφερόμενη στην τρίτη της επιστροφή στις «κυανέρυθρες», δεν έκρυψε την ικανοποίησή της και ευχήθηκε αυτή να είναι και η… φαρμακερή: «Είμαι ενθουσιασμένη που επέστρεψα και ελπίζω να «κλείσω» την καριέρα μου στον Πανιώνιο!

Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Νίκο Κωστακόπουλο, για τη δουλειά του οποίου ακούω πολλά θετικά σχόλια και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να φτάσει στο στόχο που έχει θέσει για φέτος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

panionios_pantazi

Κάτι που βάσει της σταθερής πορείας της ομάδας της, Ν. Σμύρνης που τα τελευταία χρόνια τερματίζει στην 4άδα, φαντάζει ως κάτι εφικτό…» υποστήριξε η Πανταζή, που δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον έφορο του τμήματος, Τάκη Χρυσοχόου, τον άνθρωπο που συνάντησε από την πρώτη στιγμή που πήγε στον Πανιώνιο και έκτοτε, κρατάει για εκείνη πάντα… ανοιχτή την “πόρτα” του Πανιωνίου.

aspa_pantazi.4jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος συμμετέχει φέτος στο Α΄ Υπο-όμιλο του 1ου Ομίλου της Α2 Γυναικών με τους εξής αντιπάλους: Πορφύρας, Ίωνες, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, Παλλήνη, Θρίαμβος Χαϊδαρίου, Πετρούπολη, Γ.Σ. Χαλανδρίου, Ακρίτας Καλαμάτας, Μεσσηνιακός και ΑΣΠ Κόρινθος.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...