ΔΙΕΘΝΗ

«Πακέτο» στην Τουρκία δύο μέλη από την Police της Στράντζαλη

«Πακέτο» στην Τουρκία δύο μέλη από την Police της Στράντζαλη

Τελευταία χρονιά στην Πολωνία  φαίνεται πως είναι η φετινή σεζόν της Chemik Police για τον Τούρκο προπονητή και μια Σέρβα συμπαίκτρια της Όλγας Στράντζαλη στην νταμπλούχο Πολωνίας, αφού σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, Φερχάτ Ακμπας και Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς-Kαντζιάν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Λίγκα της γειτονος χώρας.

Τα τουρκικά σενάρια για την Σέρβα Μπόμπερ των “αστυνομικίνων” αναφέρουν πως μετά την άρνηση της Ιταλίδας Πάολα Εγκόνου στην πρόταση της Φενέρμπαχσέ, τα “καναρίνια”  δίνουν “γη και ύδωρ”  προκειμένου να ντύσουν στα “χρώματα” τους, την επί τριετίας πρώην άσο της Βακίφμπανκ (2012-2014).

Για τον προπονητή της Μπρακότσεβιτς -Καντζιάν, τα πράγματα φαίνεται πως είναι δρομολογημένα, αφού μετά από τις δύο επιτυχημένες του χρονιές στην ομάδα της Στράντζαλη, ο Φερχάτ Ακμπάς φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με μία εκ των κορυφαίων τουρκικών ομάδων, όπως η Εξατσίμπασι και Γαλατασαραϊ. Την ίδια ώρα πάντως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η διοίκηση της Chemik Police προσπαθεί να πείσει τον ξένο τεχνικό να παρμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Στα πλάνα της Εξατσίμπασι πάντως, φαίνεται φαίνεται πως η Σέρβα της πρωταθλήτριας Πολωνίας, δεν είναι η μόνη συμπατριώτισσά της που βρίσκεται στη λίστα της ομάδας, αφού ανανέωσε η Μπόσκοβιτς και αναμενεται από την Βακιφμπανκ η μεταγραφή της πολύπειρης πρώην πασαδόρου του Ολυμπιακού,  Μάγια Ογκνιένοβιτς.

Οι τελευταίες φήμες πάντως που κυκλοφορούν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέτουν εν εμφιβόλω την επιστροφή της Κινέζας Ολυμπινίκου, Ζού Τινγκ, η οποία μάλλον δεν είναι διατεθειμένη να  εγκαταλείψει τη χώρα της πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ούσα λοιπόν αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση η Βακιφμπανκ φαίνεται να έχει ρίξει τα διχτυα της στη Βραζιλιάνα, Γκάμπι, που ωστόο έχει επίσης πολλές προσφορές από το εξωτερικό.

Τέλος ώρες μετράει από την Φενέρμπαχτσέ η νεαρή Κουβανή διαγώνια, Μελίσα Βάργκας που μετά από τρεις σεζόν όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Φαίνεται μάλιστα πως επόενος σταθμός της Βάργκας θα είναι η Ιταλία, αφού η Μόντσα έχει κάνει μια ενδιαφέρουσα προσφορά στην ταλαντούχα “μπόμπερ” της χώρας της Καραϊβικής.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...