ΔΙΕΘΝΗ

«Πακέτο» στην Τζακάρτα Λόγκαν, Μάρι

«Πακέτο» στην Τζακάρτα Λόγκαν, Μάρι

Όχι, δεν είναι… ανέκδοτο! Οι δύο Ολυμπιονίκες αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας.

mari 2 (1)    tom_logan2                 mari 2 (2)

Με τα “χρώματα” της Τζακάρτα Περταμίνα Ένερτζι θα αγωνίζονται πλέον οι δύο θρυλικές μορφές του παγκόσμιου βόλεϊ,  η 34χρονη Αμερικανίδα, Τομ Λόγκανη και η 32χρονη Βραζιλιάνα Μαρί, που γνωστοποίησε την απόφασή της μέσω του προφίλ της στο Facebook.

Mari-Jakarta

Η δις ασημένια Ολυμπιονίκης των ΗΠΑ και πρώην άσος της τουρκικής Χάλκαμπανκ ήδη βρίσκεται στην Τζακάρτα (στη φωτό τρίτη από τις όρθιες δίπλα στον ανδρα με την πράσινη μπλούζα) για να ενισχύσει την τοπική ομάδα, μαζί με τη χρυσή Ολυμπιονίκης της “σελεσάο”, Μαριάνε “Μαρί” Στέινμπρέχερ, που μετά το ιταλικό πρωτάθλημα και την Νερούντια Μπολζάνο, αρνήθηκε την πρόταση της γαλλικής ομάδας των Καννών για χάρη της ομάδας της Ινδονησίας.

tom

Η νέα ομάδα των Ολυμπιονικών,  έχει ως χορηγό την Περταμίνα, έναν βιομηχανικό όμιλο από τους πιο σημαντικούς στη χώρα και σίγουρα το ποσό της μεταγραφής τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, ενώ ως αντικαταστάτρια της Βραζιλιάνας διαγώνιας στην ιταλική Νερούντια αποκτήθηκε ήδη η Τζίνα Μάμπρου, από τον Άγιο Δομήνικο. Στην τουρκική Χάλκμπανκ αντίστοιχα το κενό της Λόγκαν καλύφθηκε με την απόκτηση της διεθνούς Κροάτισσας, Σένα Ούσιτς.