CHAMPIONS LEAGUE

«Palla… taki» σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ (φωτ.)!

«Palla… taki» σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ (φωτ.)!

Το PAOK Sports Arena, το δικό μας “Palla… taki” είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την Τετάρτη (18/11, 19.00/OTEsport7) τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα βόλεϊ στην ιστορία του τμήματος με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να υποδέχεται την… τοπ ομάδα και πρωταθλήτρια Ιταλίας, Τρεντίνο.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Πένυ Ροντογιάννη

Και δεν υπάρχει πιο… μεγάλη «πρώτη» εντός έδρας αναμέτρηση από αυτή με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Τρεντίνο του «δικού μας» Δημήτρη Τζούριτς.

Το Volleyplanet δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη μεγάλη στιγμή και θα σας μεταφέρει τις πυρετώδεις ετοιμασίες του οικοδεσπότη ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία της Τρεντίνο!

post_paok

«Οι πρώτοι παίζουν εδώ»

Με το μότο «οι πρώτοι παίζουν εδώ» (φωτό) ο ΠΑΟΚ επέλεξε να προμοτάρει την πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το σλόγκαν αυτό κοσμεί όλες τις αφίσες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε όλο το γήπεδο αλλά και σε πολλά άλλα σημεία για την απαραίτητη προώθηση της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Ζει το όνειρο

niki_garas

Ο «πρωτάρης» στο Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟΚ είναι μόλις η τέταρτη ομάδα μετά από τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πριν από 15 βράδια, το ντεμπούτο έγινε με το… αριστερό στη Γαλλία

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη την κινητοποιήσή της προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να δώσει δυναμικό «παρών» ενώ θυμίζουμε ότι το… μίνιμουμ της αποφυγής προστίμου είναι 1000 άτομα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλο με τον τιμ μάνατζερ, Αχιλλέα Τζήκα προσπαθούν να έχουν τα πάντα στην τελειότητα, καθότι ο supervisor είναι σχολαστικός ενόψει της αναμέτρησης.

Ζελιάσκοφ: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

ΤΡΕΝΤΙΝΟ: Λάμψη και… αριθμοί!

tzourits_trento

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος και πιο… λαμπερός αντίπαλος από την Τρεντίνο για την πρώτη ιστορική αναμέτρηση στο “Παλατάκι” του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Τρέντο αν και μετρά μόλις 15 χρόνια ζωής έχει καταφέρει να σαρώσει τους τίτλους στο Καμπιονάτο αλλά και το παγκόσμιο βόλεϊ. Ωστόσο, τίποτα δεν… γίνεται τυχαία!

Με πρόεδρο τον οραματιστή βιομήχανο (δραστηριοποιείται στη βιομηχανία χαρτιού) Ντιέγκο Μόσνα, ο οποίος έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας στον Ράντοστιν Στόιτσεφ, η πορεία της ιταλικής ομάδας με πλάνο σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο κατάφερε να μπει στην ελίτ με το «καλημέρα»!

tzourits_zeliaskof

Φυσικά, πρόσωπο της αναμέτρησης δεν είναι άλλος από τον Έλληνα διεθνή, Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος συμπλήρωσε τα 100 και στο “Παλατάκι” θα παίξει τον 101ο αγώνα με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας!

Στόιτσεφ: «Ο Νίκι καλύτερος κόουτς στην Ελλάδα»