BEACH VOLLEY

Πάλεψαν στα ίσα τη «σελεσάο»

Πάλεψαν στα ίσα τη «σελεσάο»

Πάλεψε αλλά λύγισε τελικά με 2-0 σετ από το μεγάλο φαβορί και νούμερο ένα του Grand Slam, τις Βραζιλιάνες Αγκάθα και Μπάρμπαρα, η εθνική μας ομάδα μπιτς βόλεϊ στο Ρίο.

Βίκυ και Πένυ που εντυπωσίασαν άπαντες με το πάθος και τη ψυχή που έδειξαν στη «Σούπερ Τρίτη» των προκριματικών όπου πήραν δύο μεγάλες νίκες που τις έφεραν πανάξια στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και στην πρεμιέρα του Α΄ομίλου-φωτιά ηταν και πάλι συγκλονιστικές.

Κοίταξαν στα μάτια τις μεγάλες αντιπάλους τους και υποψήφιες για το βάθρο των μεταλλίων στο Ολυμπιακό τουρνουά και για ούτε ένα μήνα σχεδόν προετοιμασία στη Βραζιλία, υπέκυψαν με 21-17 και 24-22

Άλλωστε χαρακτηριστική ήταν και η χθεσινή δήλωση της παγκόσμιας Βίκυ Αρβανίτη στον Volleyplanet “ Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε αουτσάιντερ αλλά από δω και πέρα στα παιχνίδια θέλουμε να κρατάμε ένα καλό επίπεδο στα στοιχεία που δουλεύουμε και όχι να ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα.

Ήρθαμε εδώ για να βελτιωθούμε και αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός του ταξιδιού. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό και να ευχαριστηθούμε κάθε ματς”

Σήμερα στις 20.30 το εθνικό μας δίδυμο στρέφει την προσοχή του στο δεύτερο ματς με τις Αργεντίνες Γκαλάι/Κλουγκ, που γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα από τις Καναδέζες Broder/Valjas με 2-1 (21-12, 17-21, 15-12).

Πέμπτη 10/3
Μπάρμπαρα / Αγκάθα (Βραζιλία)- Γκαλάι / Κλουγκ (Αργεντινή)
Μπρόντερ / Βάλιας (Καναδάς) – Αρβανίτη / Καραγκούνη