BETOSFAIRA

Πάμε ταμείο με Ελλάδα και Ολλανδία

Πάμε ταμείο με Ελλάδα και Ολλανδία

Συνεχίστηκε και την Τετάρτη το σερί με τα ταμεία από την στήλη μας και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Ας ελπίσουμε και σήμερα οι επιλογές μας να είναι εύστοχες και να σημειώσουμε άλλο ένα ταμείο…

Παναχαϊκη – Παναθηναϊκός

Μεγάλο παιχνίδι έχουμε σήμερα στην Πάτρα με τους γηπεδούχους να έχουν μοναδικό στόχο την νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεκολλήσουν απο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.Απο την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι πιο χαλαρός και περιμένω οι Πατρινοί στην καυτή τους έδρα να πάρουν την νίκη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και η Παναχαϊκη έστω και δύσκολα περιμένω να κερδίσει τον αγώνα.

Ηρακλής-Λαμία

Απλά τα πράγμτα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση,βλέπω καθαρό τρίποντο για τον Ηρακλή!!!Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει εκπληκτικό δεύτερο γύρο,παίζει ωραίο βόλει και σήμερα είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Παμβοχαϊκος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Η έλευση του κ.Δεληκώστα έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα του Βραχατίου και περιμένω οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα σε μία ομάδα που είναι σκασμένη απο τα συνεχή παιχνίδια και έπαιξε πέντε σετ μάλιστα την Τετάρτη στον αγώνα με την Μπενφίκα…Μετά την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί της Παναχαϊκης περιμένω άλλη μία νίκη-τρίποντο για τον Παμβοχαϊκο.

Τσβόλε – Όριον Ντότιντσεμ(πρωτάθλημα Ολλανδίας)

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσβόλε που έχει 52 βαθμούς και την  Όριον Ντότιντσεμ που έχει 54 βαθμούς.Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι γηπέδουχοι θέλουν καθαρή νίκη για να σκαρφαλώσουν στην δεύτερη θέση και να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς.Θεωρώ την Τσβόλε καλύτερη ομάδα και μέσα στο κάστρο της όπου φέτος έχει μόλις μία ήττα έιναι το φαβορί για να πάρει το τρίποντο και την δεύτερη θέση.Να τονίσω ο,τι η παράδοση είναι υπέρ μας αφού σε πέντε αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες η Τσβόλε μετράει μόνο νίκες!!!

Τάουρους-Πιρίνς(πρωτάθλημα Ολλανδίας)

Ποντάρουμε στο κίνητρο της Τάουρους και περιμένω οι γηπεδούχοι να πάρουν την νίκη που χρειάζονται για να σκαρφαλώσουν στην έκτη θέση και να έχουν πιο εύκολο αντίπαλο στα πλει οφ.Η Πιρίνς είναι παντελώς αδιάφορη και η Τάουρους έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Πρόταση

Παναχαϊκη – Παναθηναϊκός 1 (2,00)

Ηρακλής-Λαμία 1 με -1,5 σετ (1,60)

Παμβοχαϊκος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1 με -1,5 σετ(2,00)

Τσβόλε – Όριον Ντότιντσεμ 1 με -1,5 σετ (2,25)

Τάουρους-Πιρίνς 1 (1,30)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.