ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Παναγιάρη: «Είχαμε πίστη και πάθος»

Παναγιάρη: «Είχαμε πίστη και πάθος»

Το εγκώμιο των παικτριών της για την μεγάλη πρόκριση στο φαιναλ φορ κορασίδων, έπλεξε η Σοφία Παναγιάρη. Η νεαρή τεχνικός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την επιτυχημένη ανασυγκρότηση της γυναικείας ομάδας του Ασκληπιού Τρικάλων, που την έφερε  μια ανάσα από τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου της Α2 γυναικών ενώ οδήγησε την ομάδα κορασίδων στην πρόκριση του φάιναλ φορ της Ζακυνθου, από τον όμιλο της Καβάλας  με μεγάλες ανατροπές, σχολίασε στον  Volleyplanet:

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εμάς. Κάθε μέρα κάνανε μια ανατροπή και αυτό έδειξε ποσό πολύ το θέλαμε. Ξεκινήσαμε εδώ και πολύ καιρό έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σ΄αυτά τα παιδιά που κάθε μέρα στις προπονήσεις δίνανε τον καλύτερο εαυτό τους.

Asklipios xoros olea mazi apo panagiari-09876

«Δεν παρατήσαμε τα ματς»

Σκοπός μας ήταν απ΄την αρχή σ΄αυτό το τουρνουά να δείξουμε την δουλειά που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι ένας αγώνας δεν είναι ποτέ χαμένος όταν η προσπάθεια είναι ομαδική και όλοι παλεύουμε για ένα σκοπό.

Η προσήλωση μας πάνω αυτή τη λογική μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε της δυσκολίες που υπήρχαν κάθε φορά στα παιχνίδια και ήταν αυτό που μας οδηγούσε πάντα στην ανατροπή της οποιασδήποτε κατάστασης, απόδειξη ότι τα 3 απ΄τα 4 παιχνίδια που δώσαμε ήταν με ανατροπή και μάλιστα στο 5ο σετ.

Panagiari tolios-45678

«Πιστεύαμε στην ανατροπή με την Ελπίδα»

Ιδιαίτερα το τελευταίο παιχνίδι με την Ελπίδα παρ΄όλο που βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 και 24-23 στο 3ο σετ, ήταν τέτοια η πίστη μας μέχρι το τέλος που καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση φτάνοντας στην ολική ανατροπή (3-2 επικράτησε ο Ασκληπιός) και το εισιτήριο για τα τελικά της Ζακύνθου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του τουρνουά της Καβάλας για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση και πιστεύουμε ότι με την προσπάθειά μας αποζημιώσαμε όλους όσους ήρθαν στο γήπεδο για να δουν τους αγώνες

Με το ίδιο πάθος θα πάμε και στo φάιναλ φορ, νιώθουμε ήδη τυχεροί που περάσαμε από τόσο καλές ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί, έτσι ώστε φεύγοντας από εκεί να είμαστε ευχαριστημένοι απ΄την προσπάθειά μας.

Ακόμη και όταν είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι δεν το βάλαμε κάτω, αντίθετα προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Αυτό δείχνουν και τα 3 από τα 4 αποτελέσματα των αγώνων που παίξαμε στην Καβάλα τα οποία κερδίσαμε με σκορ 3-2 έπειτα από επικές ανατροπές.»

Panagiari  trikaladinei odigies-12345

Για τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ της Ζακύνθου κα το στόχο του Ασκληπιού σε αυτό, υποστήριξε:

«Είναι αλήθεια ότι το επίπεδο του φαιναλ 4 που ακολουθεί θα είναι αρκετό δύσκολο. Οι ομάδες που πέρασαν είναι πολύ καλές και σίγουρα δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πλέον θεωρώ όμως πως έπειτα από τα παιχνίδια που παίξαμε και τις ανατροπές που κάναμε και ιδιαιτέρα αυτήν με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που μας έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση, έχουμε αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και έχουμε δεθεί περισσότερο σαν ομάδα.

Φυσικά ξέρουμε ότι η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλη, ωστόσο πιστεύουμε ότι η σκληρή δουλειά, η αξιοθαύμαστη συνεργασία, η επιμονή και η υπομονή της καθεμιάς ξεχωριστά θα μας βοηθήσουν να διακριθούμε και να καταλάβουμε μια καλύτερη θέση από εκείνη που είχαμε καταλάβει πριν 3 χρονιά.»

 DIROGIANNI panigyriki-5678

Ντιρογιάννη: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Το «τοπ γκαν» του Ασκληπιού και αρχηγός της ομάδας του Ασκληπιού, Αγγελική Ντιρογιάννη, πρόσθεσε με τη σειρά της για την επιτυχία της ομάδας των Τρικάλων στον προημιτελικό όμιλο της Καβάλας:

«Οι μέρες των αγώνων μάς δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά, αντιμετωπίσαμε όλο το ταξίδι από την πρώτη στιγμή ως μια νέα πρόκληση για εμπειρίες που λίγες από μας είχαμε ξαναζήσει.

Έτσι, η χαρά και ο ενθουσιασμός μας ήταν δυο συναισθήματα που μας κυρίευαν. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να λείπει και το άγχος και η πίεση πρώτα από την προπονήτρια μας, τους φιλάθλους μας, γονείς και φίλους, αλλά και από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Θέλαμε όλες παρά πολύ την διάκριση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και πιστεύουν σε μας, τους παράγοντες και την προπονήτρια μας που πραγματικά καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο και αυτό νομίζω ότι φάνηκε.

Asklipios mia grothia oles korasides-234567

«Θέλαμε να έχουμε συνέχεια στο ταξίδι μας»

Έχοντας λοιπόν ως έρεισμα η μια την άλλη και δέχονταν πλήρη επίγνωση της συστηματικής προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλες από την αρχή της χρονιάς, καταφέραμε να υπερνικήσουμε τυχόν συναισθήματα ηττοπάθειας και μειονεξίας. Προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα και να μην αρκέσουμε μονό στο ταξίδι μας στην Καβάλα, αλλά να ακολουθήσει και η συνεχεία.

 Θεωρώ το μέγεθος της επιτυχίας τεράστιο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα από την επαρχία και όχι από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν στα πανελληνιά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Τελικά νομίζω ότι από την πορεία μας εκεί μείναμε απόλυτα ευχαριστημένες, αφού οι κόποι μας ανταμειφθήκαν και καταφέραμε να είμαστε πάντα ενωμένες και να μην τα παρατήσουμε ποτέ.»

“Συγχαρητήρια ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ”

Το Δ.Σ του Ασκληπιούεξέδωσε ανακοινωση με την οποία συνεχάρη τις αθλήτριες για την προκριση στο φαιναλ φορ της Ζακυνθου με την οποία αναφέρει:

“Το ΔΣ του Ασκληπιού συγχαίρει την Προπονήτρια κ. Παναγιάρη Σοφία και τις αθλήτριες της ομάδας των κορασίδων  Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Αναγνώστου Ε. Γεωργίου Σ. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Γάτσα Ε. Τσιούκα Γ. Γεωργίου Μ. Πουλιανίτη Ε. Στεφάνου Γ. Γεωργάκη Ε. Βασιλοπούλου Δ. και τους γονείς των κοριτσιών που είτε ήταν στην Καβάλα είτε ήταν κοντά στην ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα, για την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Τα σχόλια που εισπράξαμε και η εικόνα της ομάδας όλες αυτές τις μέρες στην Καβάλα μας γεμίζουν δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη την προσπάθεια που κάνουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια μαζί με τους γονείς.

Ευχόμαστε στην ομάδα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στα τελικά που θα γίνουν 12-14/5/2016 στην Ζάκυνθο.

Καλή επιτυχία ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ”