Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός Α.Ο: «Απαιτούμε σεβασμό»

Παναθηναϊκός Α.Ο: «Απαιτούμε σεβασμό»

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και τους επόπτες της αναμέτρησης του 3ου τελικού ενώ καλεί την ΚΕΔ να σεβαστεί τον πολυνική Σύλλογο στο βόλεϊ γυναικών, ορίζοντας έμπειρους και ικανούς διαιτητές στη συνέχεια των τελικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βασική αρχή του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι οι αγώνες και οι τίτλοι να κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και όχι εκτός αυτών .

Είδαμε πριν από λίγο η ομάδα μας να αδικείται κατάφορα και εμφανέστατα στο τάι μπρέικ (όπου κρίνεται και η τελική έκβαση του αγώνα) και να της κλέβουν τη νίκη, οι υποτίθεται έμπειροι διαιτητές Βουδούρης και Τσιμπίνος, συνεπικουρούμενοι από τους 4 επόπτες.

Στο 9-8 πεντακάθαρη άουτ επίθεση της Νέσοβιτς δίνεται μέσα και στο 12-11 επίθεση της Χρήστου μέσα δίνεται έξω, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη και το προβάδισμα στον αντίπαλο.

Επειδή και στο πρώτο ματς η διαιτησία των Μουλά-Οικονόμου ήταν τραγική (αλλά δε μιλήσαμε διότι η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα) μην εκλαμβάνετε τη σιωπή μας ως αδυναμία .

ΚΑΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κ. Βασιλειάδη να σεβαστεί τον πολυνίκη στο γυναικείο βόλεϊ Σύλλογό μας και να ορίσει επιτέλους ικανούς και έμπειρους διαιτητές-επόπτες, ώστε η συνέχεια και η κατάληξη της έκβασης του πρωταθλήματος να κριθεί από την απόδοση και ΜΟΝΟ των αθλητριών των δυο ομάδων.

Το οξύμωρο είναι ότι η προκήρυξη της ΕΟΠΕ  ορίζει 4 επόπτες για τους αγώνες των play off με σκοπό την καλύτερη διαιτησία των αγώνων που κρίνουν τον πρωταθλητή. .

Αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δε βλέπουμε.

Δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στις αθλήτριες και το προπονητικό team για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να κάνουν το break, τους καλούμε να αφήσουν πίσω τη δικαιολογημένη οργή που τους διακατέχει και να επιστρέψουν την Κυριακή στου Ρέντη με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλούμε τέλος τον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει την Πέμπτη 30/4 στις 20.00 το κλειστό στην Κυψέλη και με τη ΦΩΝΗ του και μόνο να βοηθήσει την ομάδα να ισοφαρίσει και να οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο ματς».