Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αρχηγός και στις κοινωνικές δράσεις η Αθηνά Παπαφωτίου

Αρχηγός και στις κοινωνικές δράσεις η Αθηνά Παπαφωτίου

Με πρωτοβουλία της αρχηγού του Παναθηναϊκού, Αθηνάς Παπαφωτίου γυναίκες πρόσφυγες από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Yoga and Sport With Refugees (YSR) παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο πλαίσιο της στήριξης των προσφύγων και των μειονοτήτων μέσω του αθλητισμού.

Η Αθηνά Παπαφωτίου που είναι γνωστή για την ευαισθησία της και την πλούσια κοινωνική της δράση. Μάλιστα, το 2019 είχε ταξιδέψει στην Τανζανία μαζί με τηνπρώην συμπαίκτριά της από την Μιλούζ, Κάρλι Σνάιντερ  για να βοηθήσουν παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Αναφερόμενη στην ενέργεια του Σαββάτου, η Παπαφωτίου δήλωσε: «Είναι φοβερό συναίσθημα να κάνεις κάποιον χαρούμενο με απλά πράγματα. Είδαμε τον ενθουσιασμό τους και αυτό μου δίνει ακόμη περισσότερη χαρά. Είναι δύσκολο να είσαι σε μια ξένη χώρα και να προσπαθείς από το μηδέν να χτίσεις μια καινούρια ζωή. Είναι στο χέρι όλων μας να εντάξουμε αυτούς τους ανθρώπους στην κοινωνία μας και σίγουρα μέσω του αθλητισμού ερχόμαστε όλοι πιο κοντά».

Θυμηθείτε την συνέντευξη της άσου του Παναθηναϊκού στο Volleyplanet.gr: ΕΔΩ