ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός vs Μίλων για μια θέση στον τελικό

Παναθηναϊκός vs Μίλων για μια θέση στον τελικό
Για πρώτη φορά στην ιστορία τους Παναθηναϊκός και Μίλων θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ημιτελικό Κυπέλλου το απόγευμα της Παρασκευής (29/3) στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας.
Οι πράσινοι, που έχουν ήδη προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος (με αντίπαλο τον Ολυμπιακό) και του Λιγκ Καπ (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) αναζητούν την επιστροφή τους σε τελικό Κυπέλλου μετά από 14 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που τα κατάφεραν ήταν το 2010 (όπου πανηγύρισαν και για τελευταία φορά την κατάκτηση του τίτλου).
Αντιθέτως ο Μίλων στην τρίτη του συμμετοχή σε Final-4 Κυπέλλου ψάχνει την πρώτη του παρουσία σε τελικό (και τον πρώτο του τίτλο) έχοντας τρίτο διαφορετικό αντίπαλο. Το 2008 είχε αντιμετωπίσει στην Ορεστιάδα την ΕΑ Πατρών, πέρσι στην Καλαμάτα τον Ολυμπιακό και τώρα τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός πάντως είναι η μοναδική ομάδα η οποία παραμένει αήττητη στις φετινές αναμετρήσεις της με τον Μίλωνα.
Το πρόγραμμα του final-4
Παρασκευή 29 Μαρτίου
Α’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 17.00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Γραμματείες: Παναγιωτίδου, Τσάβου, Επόπτες: Καλαντζής, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.
Β’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Γραμματείες: Κουμπλή, Τσάβου, Επόπτες: Σταυρίδης, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.
Σάββατο 30 Μαρτίου
Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.15 (ΕΡΤ-3): Τελικός