LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ τελευταία πράξη για φετινό Λιγκ Καπ

Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ τελευταία πράξη για φετινό Λιγκ Καπ
Η ώρα της στέψης έφτασε και στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 0-3 στο PAOK Sports Arena. (7/4 17:00, P.A.O. T.V. Live Streaming, Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης).

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στον 4ο τίτλο και 3ο συνεχόμενο στη διοργάνωση και τυπικά θέλει δύο σετ για να κατακτήσει τον τίτλο ή φυσικά νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με 3-0 ή 3-1 σετ ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ των 15 πόντων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο τελικό και πήραμε μια καθαρή νίκη. Αυτό όμως είναι η μισή δουλειά καθώς η άλλη μισή είναι την Κυριακή στο Μετς. Κάθε τίτλος που παίζεται ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι διεκδικητής και να τον κατακτά. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας αύριο και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μια ακόμα κατάκτηση Λιγκ Καπ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε μονό ματς καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο ΠΑΟΚ μετά τη χαμένη ευκαιρία στην έδρα του είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να οδηγήσει τη διεκδίκηση του τίτλου στο χρυσό σετ. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ όπως και στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ. Το δόγμα είναι «αφού το έχουμε κάνει μπορούμε να το επαναλάβουμε».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι είπε: «Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν για εμάς. Στον αθλητισμό πρέπει να ελπίζεις και να πιστεύεις, αλλά είναι επίσης καθήκον να παίζεις και να ξεπερνάς τον εαυτό σου σε τέτοιες στιγμές. Αν υπάρχει κάτι μέσα μας, αν έχουμε χαρακτήρα, πρέπει να το δείξουμε ακριβώς τώρα».

Σε 86 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 53-33.