Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε η Ρόγκα, που «έβαλε πλάτη» και ρίσκο στα ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε η Ρόγκα, που «έβαλε πλάτη» και ρίσκο στα ντέρμπι!

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα υπεβλήθη σε επιτυχή προγραμματισμένη επέμβαση λόγω ρήξης έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο τη Δευτέρα το πρωί στο νοσοκομείο Υγεία από τον ορθοπεδικό Θανάση Κονίδη και αναμένεται να επιστρέψει μετά από ένα μήνα στο τάραφλεξ.

Την τελευταία εβδομάδα όπου ο ΠΑΟ είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ντέρμπι ήταν παρούσα, παίζοντας ουσιαστικά με ‘ένα πόδι’ με στόχο να περάσει όσο πιο αλώβητα γίνεται το δύσκολο αγωνιστικά χρονικό διάστημα.

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο γιατρός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Κονίδης και πλέον η Ρόγκα που έχει αποδείξει την πίστη της και την στήριξή της στην ομάδα, θα κάνει αγώνα δρόμου για την επιστροφή της στα γήπεδα.

Αγώνα… θα κάνει και ο Γιάννης Καλμαζίδης που θα κληθεί να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι θα υπάρξει και η επιστροφή της Κρος.

Είναι κοινό μυστικό ότι το περυσινό βάθος πάγκου δεν υφίσταται στην φετινή ομάδα του Τριφυλλιού, παρόλο που ο βασικός κορμός στο μεγαλύτερο βαθμό παρέμεινε. Μια η περίπτωση της Μέντιτς και μια η ατυχία της Ρόγκα αποτελούν λαμπρά διδάγματα γιατί στο σύγχρονο βόλεϊ και στον πρωταθλητισμό είναι απαγορευτική η μη πληρότητα του ρόστερ σε όλες τις θέσεις.