A2

Πανάξια η Άθλεση στην Α2 Γυναικών (φωτό)

Πανάξια η Άθλεση στην Α2 Γυναικών (φωτό)

Με δύο νίκες στους ισαριθμούς τελικούς του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚ κόντρα στη φιναλίστ ομάδα του Αρκαδίου, η Αθλεση Ηρακλείου πανηγύρισε επάξια τον τίτλο και την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

athlesi _irakleioy koupa

Έπειτα λοιπον από την απαραίτητη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, λόγω των Πανελληνίων και μαθητικών εξετάσεων, το περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο, η ομάδα του Ηρακλείου πήρε κεφάλι στις νίκες 1-0, λυγίζοντας την αντίσταση του μαχητικού Αρκαδίου πιο δύσκολα από όσο φανερώνει το τελικό 3-1 (25-23, 17-25, 26-24, 25-23) σετ.

athlesi_irakleiou_titlos

Έτσι την επομένη στο κλειστό του Λίντο, με ακμαίο ηθικό από την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, οι γηπεδούχες είχαν ακόμη πιο εύκολο έργο, καθώς  κυριάρχησαν με 3-0 σετ (25-20, 25-19, 25-14) των αντιπάλων τους και πανηγύρισαν έξαλλα με τον κόσμο τους την άνοδο στην Α2 Γυναικών, γράφοντας ιδανικό φινάλε σε μία επιτυχημένη χρονιά του συλλόγου, που πανηγύρισε δύο ακόμη τίτλους στις Νεάνιδες και Κορασίδες.

athlesi_irakleiou_panigyrismos

Πλέον, σύμφωνα με την κλήρωση των ομίλων της Α2 Γυναικών που πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στην ΕΟΠΕ, η Άθλεση συμπλήρωσε τις ομάδες του 2ου Υπο-ομίλου του 1ου ομίλου της κατηγορίας, όπου θα αγωνιστεί μαζί με Θέτιδα Βούλας, Aιγάλεω, Ηλυσιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, Τράχωνες, ΦΟ Βριλησσίων, Αγία Παρασκευή, Αναγέννηση Σάμου και Παγγεραγωτικό Λέσβου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...