Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Πανδή και τη νέα χρονιά ο Πορφύρας

Με Πανδή και τη νέα χρονιά ο Πορφύρας

Την παραμονή του Βασίλη Πανδή ανεξαρτήτου έκβασης της φετινής χρονιάς γνωστοποίησε η διοίκηση του Πορφύρα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την διαφορετική φιλοσοφία που έχει η διοίκηση του και κυρίως τον ξεχωριστό τρόπο που λειτουργεί ως σωματείο.

Η χρονιά για τον Πορφύρα μπορεί να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στο Μαρκόπουλο να κρίνει κατά πολύ την 7η προνομιούχα θέση, αυτό όμως δεν εμπόδισε την διοίκηση του Πορφύρα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Βασίλη Πανδή.

Η ομάδα της Φρεαττύδας μετά την πρόσφατη ενημέρωση προς τις αθλήτριες ανακοίνωσε πως ανεξαρτήτου κατάληξης που θα έχει η φετινή σεζόν, ο έμπειρος τεχνικός αν το θέλει και ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα τονίζοντας πως ο σύλλογος στηρίζει τους ανθρώπους του ακόμη και στα δύσκολα.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Όπως ήδη ανακοινώθηκε στις αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, ο Βασίλης Πανδής είναι προσωπική επιθυμία και απόφαση μου να παραμείνει ως πρώτος προπονητής μας και για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την θέση στην οποία θα καταταγεί φέτος η ομάδα μας.

Ακόμα και αν ( που δεν πρόκειται να…) συμβεί να πέσουμε κατηγορία, θα πάμε και πάλι με πρώτο προπονητή στις Γυναίκες τον Βασίλη, για 7η συνεχόμενη σεζόν.

Όπως μας στήριξε στα δύσκολα, έτσι είμαστε και εμείς μαζί του μέχρι τέλους και εφόσον το θέλει και ο ίδιος, μένει στα κοκκινόμαυρα.

Καλό παιχνίδι να έχουμε στο Μαρκόπουλο, το Σάββατο στις 6 μ.μ.