ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανναξιακός: «Χάθηκε ιστορική ευκαιρία»

Πανναξιακός: «Χάθηκε ιστορική ευκαιρία»

Απαρηγόρητοι ήταν όλοι στο στρατόπεδο του Πανναξιακού για τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου από τον ΠΑΟ με 3-2.

Στα αποδυτήρια, ο Βούλγαρος τεχνικός Πετροφ κ το σύνολο των παικτριών, μονολογούσαν για «αγωνιστική αυτοκτονία» ενώ πριν τη διοργάνωση όλοι ζούσαν κ ανέπνεαν για την κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε το τάι μπρέικ με τόσο καλό ξεκίνημα αλλά και  δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί η ομάδα έχασε τόσο πολύ την αυτοσυγκέντρωση της στους κρίσιμους τελευταίους πόντους κ είχε τόσα άσχημα τελειώματα που βοήθησαν τον ΠΑΟ να διατηρήσει το προβάδισμα κ να πάρει το πέμπτο σετ.

Μάλιστα αργότερα στο ξενοδοχείο που είχε επανέλθει η ηρεμία, προπονητής κ αρκετές αθλήτριες συζητούσαν για ιστορική ευκαιρία της ομάδα να σηκώσει επιτέλους μια κούπα!

Πέρυσι στην Πύλο, η ομάδα της Νάξου είχε εμπόδιο την απειρία της και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Φέτος όμως μετά απο τέτοια ευρωπαϊκή πορεία, τόσο μεγάλες εκτός έδρας νίκες, με πορεία πρωταθλητισμού στην Α1 κ με αρκετές προσωπικότητες στην επτάδα, φαντάζει απίστευτο πως αυτός ο Πανναξιακός δεν μπόρεσε να περάσει ούτε καν στο τελικό.

Χαρακτηριστικές είναι κ οι δηλώσεις της κεντρικής του νησιωτικού συλλόγου, Μελίνας Εμμανουηλίδου: «Πολύ κρίμα. Αυτά έχει το βόλεϊ.Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε όπως έπρεπε όταν μας πίεσε ο ΠΑΟ στο ται μπρέικ.

Η κούραση των πέντε σετ δεν μας επηρέασε, όλες θέλαμε να νικήσουμε κ να πάμε τελικό αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πλέον ο τελικός είναι πενήντα-πενήντα κ θα κριθεί στις λεπτομέρειες κ όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη.»

Πλέον η επόμενη μέρα βρίσκει την αποστολή του Πανναξιακού να «μαζεύει τα κομμάτια» της και να επιστρέφει στο νησί, ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία για τη μάχη των πλέι οφ της Α1 όπου κ πάλι στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τις «πράσινες», με πλεονέκτημα έδρας της αθηναϊκής ομάδας.