Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανναξιακός: Τύπωσε αναμνηστικά μπλουζάκια

Πανναξιακός: Τύπωσε αναμνηστικά μπλουζάκια

Λύση για να μαζέψει χρήματα βρήκε ο Πανναξιακός. Κυκλοφόρησε αναμνηστικά μπλουζάκια για την συμμετοχή της ομάδας στο final 4 του κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο.

Το ένα μπλουζάκι γράφει “Final 4 2015 κύπελλο» και το δεύτερο έχει το σήμα της ομάδας με διαφημιστικό λογότυπο της εταιρείας του αντιπροέδρου του συλλόγου Γιώργου Βερώνη.

Η τιμή είναι 15 ευρώ και στην ομάδα του νησιού πιστεύουν ότι οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν στο εγχείρημα και θα αγοράσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα η οποία φέτος τους έχει προσφέρει τόσες χαρές.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, την Κυριακή πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου της Α1 κόντρα στην ΑΕΚ στις 15.00. Ο αγώνας θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και η διοίκηση της Νάξου και οι αθλήτριες περιμένουν αρκετό κόσμο στο ΔΑΚ «Δημήτρης Περιστεράκης». To ματς θα αποτελέσει μια καλή πρόβα ενοψει ημιτελικού με ΠΑΟ στο Αγρίνιο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...