ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανναξιακός: Ψάχνει ξανά τελικό μ’… ένα όνειρο κρυφό (fot-vid)!

Πανναξιακός: Ψάχνει ξανά τελικό μ’… ένα όνειρο κρυφό (fot-vid)!

Με το δρομολόγιο της Blue Star Ferries από τη Νάξο έφτασε στις 15.30 το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι του Αθηνιού η αποστολή του Πανναξιακού, που στην 4η παρουσία του σε φάιναλ φορ θα προσπαθήσει, παρά την απουσία της Αμερινίδας Κάλτερ, στον ημιτελικό της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ Ηλυσιακό να πανηγυρίσει τη 2η συνεχόμενη πρόκρισή του στον τελικό.

Σε αυτό πέρα από τη δίψα για διάκριση της ομάδας της Νάξου, που θα έχει στο πλευρό τους περίπου 100 φίλους της, αναμένεται να βοηθήσει  η πολύτιμη εμπειρία τριών μελών της φετινής ομάδας, που τη σεζόν 2012-2013 είχαν βρεθεί ξανά στο φαίναλ φορ της Σαντορίνης, με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς.

pannaxiakos_prponisii 1

Ο λόγος για τον σημερινό προπονητή, Κώστα Παπαδόπουλο, την αρχηγό Παναγιώτα Διώτη και την πασαδόρο Φαίη Κουνάδη, που στο τότε φάιναλ φορ του ΔΑΠΠΟΣ είχαν ηττηθεί στα ημιτελικά με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

“Ακέφαλη” στην πρώτη του ΔΑΠΠΟΣ

Η ομάδα της Νάξου ήταν η τελευταία που “πάτησε” το τάραφλεξ του κλειστού ΔΑΠΠΟΣ, καθώς προπονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ενόψει του αυριανού β’ ημιτελικού με το αουτσάϊντερ της διοργάνωσης. Ωστόσο, η ομάδα της Νάξου στην πρεμιέρα θα στερηθεί των υπηρεσιών της Αμερικανίδας αρχηγού, Αλίσα Κάλτερ, που βρίσκεται στο εξωτερικό, λόγω προσωπικού προβλήματος. Σε περίπτωση πάντως πρόκρισης στον τελικό του Σαββάτου, οι άνθρωποι του Πανναξιακού, ευελπιστούν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να ηγηθεί της προσπάθειας της νησιώτικης ομάδας για την παρθενική της “κούπα” στο θεσμό.

proponisi_pannaxiakos 20

Αναλυτικά οι ώρες προπονήσεων του Πανναξιακού στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ

Πέμπτη 1/3
20.30 – 22.00: Πανναξιακός
Παρασκευή 2/3
12.00 – 13.00: Πανναξιακός
Σάββατο 3/3
10.00 – 11.00: Νικητής Α’ ημιτελικού (Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας)
11.00 – 12.00: Νικητής Β’ ημιτελικού (ΑΟ Ηλυσιακός – Πανναξιακός)
Το πρόγραμμα των αγώνων
Παρασκευή 2 Μαρτίου
18.00 (ΕΡΤ3), Α’ ημιτελικός: Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας
20.30 (ΕΡΤ3), Β’ ημιτελικός: Ηλυσιακός – Πανναξιακός
Σάββατο 3 Μαρτίου
19.30 (EΡΤ3): Εκπομπή Pre Game
20.00 (ΕΡΤ3), Τελικός: Νικητής Α’ ημιτελικού – Νικητής Β’ ημιτελικού
Φωτό: Χρήστος Αντωνιάδης

Δείτε βίντεο του volleyball.gr από την άφιξη της ομάδας της Νάξου.

https://www.youtube.com/watch?v=i1Ndks5DqiQ